Rămâi conectat

Politică Administrație

Premierul Dacian Cioloș a demis patru miniștri. Cu cine vor fi înlocuiți

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Premierul Dacian Cioloș a anunțat marți că ministrul Comunicațiilor, Marius Bostan, ministrul Transporturilor, Dan Costescu, ministrul Educației, Adrian Curaj, și ministrul delegat pentru relația cu românii de pretutindeni, Dan Stoenescu, au fost demiși.

Dacian Ciolos la ferma Limba„După o perioadă de pregătire, Guvernul intră într-o etapă nouă, aceea a livrării rezultatelor. (…) Am decis astăzi să operez câteva schimbări în Guvern. (…) Vreau să mulțumesc domnilor miniștri Adrian Curaj, Dan Costescu, Marius Bostan și Dan Stoenescu”, a declarat Cioloș la Palatul Victoria.

Premierul a mai anunțat că la Educație îl va propune miercuri pe Mircea Dumitru, la Transporturi pe Sorin Bușe, la Departamentul pentru relațiile cu românii de pretutindeni pe Maria Ligor, iar la Ministerul Comunicațiilor va fi numit interimar șeful Cancelariei premierului, Dragoș Tudorache.

Premierul Cioloș a spus că a decis să opereze aceste schimbări „pentru un suflu nou” în echipa guvernamentală.

„Și miniștrii pe care-i schimb și-au făcut în mare parte treaba. La fiecare din cele patru ministere (…) sunt lucruri care au progresat bine, doar că (…) vreau un nou imbold, un nou impuls. Prioritatea noilor miniștri pe cele patru domenii va fi (…) să accelereze livrarea de rezultate pe proiecte care au fost începute și care din punctul meu de vedere nu au avansat suficient de rapid. Deci, pe de o parte, accelerarea acestor proiecte și, pe de altă parte, vreau să vină și oameni cu un suflu nou, cu un mod de abordare un pic diferit, care să permită valorificarea timpului pe care-l mai avem la dispoziție pe câteva lucruri pentru care Guvernul s-a angajat”, a explicat Cioloș.

Sursa Agerpres.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie Primarul orașului Teiuș, Mirel Vasile Hălălai, printr-o postare de ieri, 24 aprilie, de pe facebook a anunțat trei proiecte noi pentru teiușeni: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie: ”Împreună cu arhitectul orașului, Claudiu Colev am fost astăzi la București la Ministerul Dezvoltării pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea