Rămâi conectat

Actualitate

Premierul Cîțu despre creșterea prețurilor: „Sunt mai multi factori, majoritatea externi. Am preluat o economie bolnava dupa 30 de ani”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Premierul Cîțu despre creșterea prețurilor: „Sunt mai multi factori, majoritatea externi. Am preluat o economie bolnava dupa 30 de ani”

Primul ministru Florin Cîțu spune că prețurile înregistrează o creștere care este observata la nivel global, însă Guvernul va continua investitiile si reforma pentru a menține ritmul de creștere a veniturilor.

„Domnule Cîțu ar fi bine să coborâți cu picioarele pe Pământ. Să uitați pentru o clipă măcar de luptele interne pentru șefia partidului și să-ți întorci privirea către români. Intră prin magazine și vezi cum au crescut preturile…La următoarele alegeri, PNL cu dumneavoastră în frunte, nu va atinge pragul electoral”, i-a scris un internaut premierului, pe pagina acestuia de Facebook.

Cîțu i-a răspuns că rata inflației o să scadă în perioada următoare.

„Cresterea preturilor este observata la nivel global. Sunt mai multi factori, majoritatea externi. Dar BNR ne asigura ca rata de crestere a preturilor incetineste si rata inflatiei o sa scada in perioada urmatoare. Guvernul va continua investitiile si reforma. Doar asa vom mentine ritmul de crestere a veniturilor. Am preluat o economie bolnava dupa 30 de ani in care au lipsit reformele si investitiile. Am stabilizat situatia si acum incepem sa construim. Rezultatele se vad deja dar se vor vedea si mai bine in urmatorii ani. Va garantez ca doar prin reforma si investitii putem sa crestem nivelul de trai pentru TOTI romanii”, a răspuns premierul.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea