Rămâi conectat

Ştirea zilei

Premieră- Theodora Golf Club participă cu stand propriu la Go Expo Helsinki 2019, Finlanda

Ziarul Unirea

Publicat

în

Theodora Golf Club, cel mai mare resort de golf din România, participă în perioada 15-17 martie la târgul internațional Go Expo în Helsinki, Finlanda, fiind unicul participant din țară la această expoziție internațională de anvergură. Go Expo Golf – secțiunea dedicată golfului- este unul dintre principalele evenimente de golf din Nordul Europei, cu peste 15.000 de vizitatori estimați, interesul pentru golf fiind mare- din totalul de 40.000 vizitatori totali estimați ai expoziției.

”Suntem singurul teren de golf din România care reprezință țara pe cont propriu la târgul GoExpo Helsinki pentru promovarea acestui sport în regiune  și atragerea turiștilor scandinavi în Transilvania„ declară Theodora Popa, vicepreședintele Theodora Golf Club.

Frumusețea naturală apreciată a țării noastre, dar și posibilitatea de juca golf într-un resort de talie internațională este o combinație unică pentru jucătorii experimentați, dar și pentru cei care vor să experimenteze o nouă destinație în România.

#descoperă #experimentează #repetă reprezintă oferta turistică unică care poziționează Theodora Golf Club la un nivel similar cu celelalte cluburi și resorturi de golf din Europa, prezente la acest eveniment.

Importanța turistică a turismului de golf a fost sesizată de unele țări europene care sunt prezente la Helsinki cu standuri de țară, dar în ceea ce privește România, în lipsa unei politici coerente de incoming, ne-am asumat noi acest pionerat, declară reprezentanții Theodora Golf Club.

Theodora Golf Club a înregistrat rezultate remarcabile în 2018, primul an operațional:

  • Peste 20 de turnee organizate, peste 800 ore de golf asistate de instructorii clubului
  • Prezența importantă a jucătorilor de golf la fiecare turneu organizat: între 80 – 140 de jucători.
  • Primii 100 membri ai clubului Theodora Golf Club care se bucură de acces premium la facilitățile oferite
  • Un număr important de evenimente corporate organizate (peste 100 evenimente & teambuildinguri) și turiști care au accesat serviciile noastre

Astfel, putem spune că Theodora Golf Club a câștigat încrederea golferilor, a companiilor și a tuturor oaspeților săi, devenind un nume de referință pe piața turistică prin calitatea premium a serviciilor oferite. Destinație de golf, vacanță family, business sau events – Theodora Golf Club își propune să atragă și în 2019 evenimente memorabile, inclusiv organizarea unui prim turneu PRO-AM la standarde internaționale, 17-20 iulie.

Eforturile resortului românesc au fost recent apreciate pe plan extern- în februarie 2019 Theodora Golf Club a primit titlul de Best Golf Hotel la International Hospitality Awards, fiind singurul hotel din țară premiat în competiția de la Kiev, Ucraina.

Gala de decernare a premiilor s-a desfăşurat pe 24 februarie, iar anul acesta au participat hoteluri și resorturi din 21 de țări, printre care Polonia, Ungaria, Bulgaria, Moldova, Ucraina, Austria, Croația, Muntenegru, Cehia, Estonia, Albania, Macedoania, Grecia, Georgia, Lituania, Letonia, Bosnia și Herțegovina, Slovenia, Serbia și România. Conceptul acestei gale este de a alege cele mai bune hoteluri în funcție de performanțele pe care le-au avut, anul anterior.

Theodora Golf Club a fost desemnat marele câștigător la categoria „BEST GOLF HOTEL” și s-a aflat printre finaliști și la categoria „BEST SPORT HOTEL”.

Theodora Golf Club este cel mai mare resort de golf din România, inaugurat în octombrie 2017,  iar la designul său și-au adus aportul specialiști care au creat 18 parcursuri unice, finalizate cu cel mai lung traseu din Europa – par 6 – 735 m. Localizat în centrul Transilvaniei, Theodora Golf Club beneficiază de facilități unice și servicii premium într-un cadru natural, relaxat și primitor.

Resortul oferă oaspeților, vizitatorilor și jucătorilor de golf: cazare de 4 stele în cele 15 vile deluxe, family și premium, restaurant internațional a la carte, lounge bar și terasă, salon privat, sală de conferințe, pavilion exterior pentru evenimente, piscină exterioară, simulator indoor și Pro Shop cu accesorii de golf.

Theodora Golf Club este un teren de golf premium, de 18 cupe, pe o suprafață de 56 ha, în lungime totală de 6518 m și numără 4 parcursuri par 3, 10 parcursuri par 4, 3 parcursuri par 5 și 1 parcurs par 6- cel mai lung din Europa- 735 m. Facilitățile de golf includ simulatorul indoor și zonele de putting green, chipping area, bunkere de nisip și driving range-ul acoperit, cu sistem audio integrat si 20 de locuri de antrenament disponibile pe tot parcursul anului.

Lacul unic de 5 ha cu insulă și cele două green-uri, unde pasionații golfului au posibilitatea să își exerseze măiestria, completează imaginea deosebită a terenului de golf. În calitate de membru al Theodora Golf Club, beneficiați de unicul teren de golf de 18 cupe din România, construit la standarde internaționale. Sunt disponibile mai multe pachete de membership în funcție de preferințele jucătorilor, iar  clubul de golf oferă lecţii atât începătorilor, cât si jucătorilor experimentaţi.

Mai multe detalii:

theodoragolfclub.ro

https://www.facebook.com/theodoragolfcluboficial/

https://www.instagram.com/theodoragolfclub/

https://www.youtube.com/channel/UCbl44yuUlTSmJqolyp0EH-w

https://www.linkedin.com/company/theodora-golf-club/

[nggallery id=6859]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea