Rămâi conectat

Actualitate

Premieră la RAR: Cum vor putea fi evaluate mașinile second hand înainte de cumpărare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Premieră la RAR: Cum vor putea fi evaluate mașinile second hand înainte de cumpărare

Potrivit unui anunț publicat pe Facebook de Registrul Auto Român, românii care cumpără mașini la mâna a doua și vor să fie siguri de achiziția făcută pot face programare la RAR pentru a verifica identitatea autovehiculului, starea tehnică sau numărul real de kilometri.

„Dacă și tu ai senzația că Germania nu are atât de multe bătrânici care merg cu mașinile doar până la piață și vrei să faci o achiziție verificată de specialiști, RAR eXpert ar putea fi acel prieten pe care să-l consulți înainte de a da banii pe mașina visurilor.

Pentru că nu au pregătirea de specialitate necesară, unii cumpărători pot fi ușor induși în eroare de cei care, cu rea credință, pun la bătaie mașini cu defecțiuni ascunse, cu valori nereale ale kilometrajul sau, mai grav, cu probleme de identificare.

Acestea din urmă îi pot pune în situația nedorită de a cumpăra un autovehicul pe care să nu îl poată folosi.

Inginerii noștri pot evalua identitatea autovehiculului pe care doriți să-l achiziționați, starea lui tehnică, existența unor reparații neconforme la structura de rezistență sau eventuale intervenții asupra indicatorului de kilometraj.

Pentru a beneficia de aceste servicii, disponibile deocamdată doar la RAR Grivița (sediul central al instituției), puteți face extrem de simplu programare, fie telefonic în call center la numărul 021/9672, fie pe site-ul nostru www.rarom.ro, unde accesați butonul RAR eXpert, aflat pe prima pagină”, scrie în postarea de pe pagina RAR.

Prima fază a acestui proiect se desfășoară doar la sediul central din București, pentru a vedea care aunt rezultatele, urmând să fie implementat și în alte reprezentanțe, la nivel regional.

Sursa: ziare.com


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea