Rămâi conectat

Ştirea zilei

Pregătire a profesorilor de engleză organizată de Oxford Educational Centre

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Colegiul Tehnic „Apulum” Alba Iulia a găzduit recent un stagiu de formare pentru profesorii de limba engleză, organizat de Oxford Educational Centre în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba, la care au participat 48 de cadre didactice din judeţ, ne-a declarat prof. Gloria Grosu, inspector şcolar pentru limbi moderne la IŞJ Alba. Întâlnirea echipei Oxford EC cu dascălii, desfăşurată într-o ambianţă ospitalieră creată de conducerea colegiului şi Catedra de limba engleză, s-a materializat în prezentarea ELT Publishers – centrul de carte străină (engleză, germană, italiană, spaniolă) şi un workshop metodic (tehnici de predare) cu tema: „Communicative approach in English Language Teaching”, susţinut de Olivia Podobea.
De asemenea, a avut loc prezentarea examenelor TRINITY aprobate de către MECTS ca echivalent al probei C în cadrul examenului de bacalaureat: Examenul GESE (Graded Examinations in Spoken English), Examenul ISE (Integrated Skills in English) – recunoscut de MECTS, Examenul SEW (Spoken English for Work). Lista universităţilor şi colegiilor care acceptă certificatul TRINITY poate fi consultată pe site-ul www.trinitycollege.co.uk.
„Pe durata stagiului s-a realizat un schimb util de bune practici, editura a expus cărţi de specialitate şi a distribuit materiale informative participanţilor”, a declarat prof. Gloria Grosu, inspector şcolar la IŞJ Alba.
Robert GHERGU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

SCANDAL într-o familie din Șibot: Un tânăr de 24 de ani, REȚINUT de polițiști după ce și-a bătut soția

Ziarul Unirea

Publicat

în

SCANDAL într-o familie din Șibot: Un tânăr de 24 de ani, REȚINUT de polițiști după ce și-a bătut soția Un tânăr de 24 de ani, din Șibor, a fost reținut de polițiști după ce și-a bătut soția. S-a ales și cu ordin de protecție provizoriu. Potrivti IPJ Alba, la data de 3 martie 2024, polițiștii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea