„Prea devreme ai plecat dintre noi, înger cu suflet curat”: Mesaje de condoleanţe pentru Lucian, tânărul de 23 de ani din Gârbova de Sus, care a decedat curățând o fântână

Tânărul de 23 de ani, care a murit, în cursul zilei de joi, în timp ce curăţa o fântână în Gârbova de Sus, a fost condus duminică, pe ultimul drum, slujba religioasă desfăşurându-se în condiţii restrictive ca urmare a condiţiilor impuse de starea de alertă.

Lucian a murit joi, 21 mai, în timp ce curăţa o fântână împreună cu alţi doi prieteni. După ce au scos cea mai mare parte a apei din fântănă, cei trei ar fi introdus o pompă pe benzină în interior.

ELIT

Tânărul în vârstă de 23 de ani a intrat primul şi şi-a pierdut cunoştinţa. Imediat a intrat după el un alt bărbat care, l-a rândul lui, a leşinat. Acesta a fost scos cu greu de către cei care erau la suprafaţă. A mai intrat şi un al treilea bărbat, care a leşinat şi el. A fost scos şi acesta şi, astfel, a scăpat cu viaţă.

Lucian a intrat primul şi a fost scos ultimul din fântână după circa o jumătate de oră de către un pompier care locuieşte în sat şi care nu era la serviciu. Echipajul SMURD sosit la faţa locului a încercat circa o oră să îl readucă la viaţă dar, în final, a fost nevoit să declare decesul victimei. Cel mai probabil, tânărul a decedat în urma unei intoxicaţii cu monoxid de carbon, emis de pompa introdusă în fântână.

Mihail David - 2020

Decesul tânărului a provocat o emoţie puternică în rândul comunităţii din sat. Era cunoscut ca un băiat foarte harnic, vesel şi plin de viaţă. În condiţiile în care mulţi dintre prietenii şi cunoscuţii acestuia nu au putut participa la slujba de înmormântare, aceştia şi-au exprimat gândurile pe Facebook. Sute de mesaje de condoleanţe şi de încurajare pentru familia tânărului au fost transmise în ultimele trei zile.

„Nici acum nu pot să mă împac cu gândul că Tu nu mai ești pintre noi suflet bun , dar ma gândesc că Dumnezeu te-a vrut lângă el … Dumnezeu să te ierte . Și să ai grijă de mine de acolo de sus cum ai avut’o mereu . Nu te voi uita niciodată !!!!”

„Dumnezeu să te ierte și să te așeze în Împărăția Lui! Mai rar așa om harnic și plin de viață! Să-ți dea Dumnezeu odihnă veșnică iar familiei sincere condoleanțe și multă putere!”

„Dumnezeu să-l ierte și să îl odihnească în pace în împarăția sa cerescă!”

„Vai copilul meu ai plecat prea de vreme, dumnezeu sa te ierte”

Citește și: Mesaje de condoleanțe

„Prea repede , prea devreme ai plecat dintre noi, de ce. Un înger cu suflet curat pe care Dumnezeu a decis că vrea să îl aibă lângă el. Dumnezeu să te odihnească şi să te aibă în pază!”Nu te vom uita niciodata varul meu cu suflet bun”

„Dummezeu să te ierte! Nu pot să cred că ai plecat dintre noi, nu pot să cred că nu mai ești nu am apucat să îți mulțumesc pentru toate sfaturile și pentru că mi-ai fost alături în fiecare clipă nu am să te uit niciodată, Dumnezeu să îți odihnească sufletul!”

„Dumnezeu sa te ierte prieten drag , mulțumesc ca mi-ai fost mereu aproape la bine si la greu, mereu vei rămâne în inima mea ! Ai plecat prea repede dintre noi , nu te vom uita niciodată !”

„Dumnezeu să-l odihnească în pace multă putere familiei sa treacă prin aceste clipe grele”

„Dumnezeu să-l odihnească în pace și familiei sa i de-a putere sa treacă peste aceasta tragedie”

„Ai fost si vei ramane cel mai bun tovarăș în scurta viata. Nu te voi uita niciodată. Dumnezeu sa te aibă în grija lui. Drum lin suflet bun”

„Cat de haotica e viata …D-zeu sa te odihneasca !”

Sursa: adevarul.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...