Rămâi conectat

Politică Administrație

PPDD, aproape de o înţelegere cu PSD. Liviu Dragnea: Dacă Dan Diaconescu vrea să facem o alianţă anti-Băsescu, suntem acolo

Ziarul Unirea

Publicat

în

liviu-dragneaPreşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea a arătat că este posibilă încheierea unei înţelegeri la nivel parlamentar între PPDD şi PSD şi îşi doreşte să facă majorităţi în toate consiliile judeţene şi locale ale localităţilor mari.

„Vrem să facem majorităţi cu PPDD în toate judeţele şi localităţile în care se poate. În condiţiile în care liberalii au hotărât să facă alianţa cu PDL, nu ştiu dacă o s-o facă sau nu, dar vrem ca majorităţile să funcţioneze în continuare”, a spus Dragnea.

El a arătat că a discutat în acest sens cu secretarul general de la PPDD, Liviu Neagu, şi a precizat că discuţiile sunt incipiente.

„Dacă Dan Diaconescu vrea să facem o alianţă anti-Băsescu, suntem acolo. Dacă e vorba de o alianţă anti-Băsescu, ne aşezăm la masă şi stabilim. Iar dacă nu a înţeles că PNL e pro-Băsescu, înseamnă că a fost plecat din ţară”, a spus Dragnea, care a arătat că este posibilă şi încheierea unei înţelegeri la nivel parlamentar între cele două formaţiuni.

Întrebat dacă este posibilă şi intrarea PPDD la guvernare, Dragnea a răspuns: „Numai pe o simplă declaraţie nu pot să răspund la asta, dar suntem deschişi să purtăm o discuţie destul de aplicată”.

„Ne hotărâm să discutăm. După ce stabilim termenele unui eventual acord, îl facem public”, a mai spus Dragnea.

Dan Diaconescu a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că îi roagă pe toţi acei oameni care conduc partide să vină alături de el, pentru a face alianţa anti-Băsescu.

Sursa: Mediafax.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național

Bogdan Ilea

Publicat

în

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național În cadrul ședinței de colegiu prefectural, Inspectorul Școlar General Adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Alba, Dan Chercheș a vorbit despre învățământul dual din județ. La nivel național România ponderea învățământului dual este de doar 3%, în timp ce în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea