Rămâi conectat

Ştirea zilei

PP-DD va decide majoritatea în CJ Alba şi în CL Alba Iulia. Dorin Şerdean: „Suntem deschişi dialogului şi nu excludem nicio variantă”

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Încă nu s-a încheiat numărătoarea oficială a voturilor în judeţul Alba însă marea surpriză a acestor alegeri se anunţă a fi de departe Partidul lui Dan Diaconescu – PP-DD. După centralizarea voturilor exprimate în 25 la sută din secţiile de votare din judeţ, PP-DD are 7,30 procente şi este foarte posibil ca la final să treacă de 10%. De altfel Dorin Şerdean, preşedintele PP-DD Alba Iulia, a declarat pentru ziarul Unirea că numărătorile paralele efectuate de partid indică un procent final de circa 10%. În aceste condiţii oamenii lui Dan Diaconescu ar putea pătrunde în Consiliul Judeţean Alba cu 3 reprezentanţi iar în Consiliul Local Alba Iulia ar putea avea cel puţin 2 consilieri locali.

În condiţiile în care PP-DD poate decide majoritatea în cele două foruri, acesta va deveni cel mai curtat partid din Alba. Partidul Poporului ar putea cere şi obţine un post de vicepreşedinte la CJ, un post de viceprimar la Alba Iulia de la PDL, sau posturi în administraţia locală de la USL.

De altfel Dorin Şerdean, preşedinte al PP-DD Alba Iulia şi candidat de primar în municipiu, a declarat că se aşteaptă încheierea numătărorii voturilor şi de-abia apoi vor începe discuţiile şi negocierile privind strategia post alegeri. „Aşteptăm finalizarea numărării voturilor după care ne vom întruni în şedinţă la nivel naţional şi local şi vom discuta ce vom face în continuare. Este prematur să luăm acum o decizie cu cine vom merge însă vă pot spune că suntem deschişi dialogului cu toată lumea, atât cu PDL cât şi cu USL. Vreau să le mulţumesc tuturor celor care s-au prezentat la vot şi au ales schimbarea propusă de mine însă în acelaşi timp respect alegerea majorităţii. Este un început bun pentru PP-DD în judeţul Alba care în două luni a reuşit să se organizeze şi să obţină un procent aşa important”, a declarat Şerdean.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Aparatură medicală de ultimă generație, pentru Centrul de Sănătate Multifuncțional Ocna Mureș: Ecograf performant, care permite investigațiile inclusiv la copii. Servicii medicale oferite

Ziarul Unirea

Publicat

în

Aparatură medicală de ultimă generație, pentru Centrul de Sănătate Multifuncțional Ocna Mureș: Ecograf performant, care permite investigațiile inclusiv la copii. Servicii medicale oferite Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia continuă investițiile în aparatură medicală de ultimă generație, pentru a asigura servicii medicale de cea mai înaltă calitate. Recent, pentru Centrul de Sănătate Multifuncțional Ocna Mureș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea