Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

PP-DD Alba şi-a lansat candidaţii în cursa electorală

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Luni, 14 mai, de la ora 18.00, la Casa de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia, zeci de membri şi simpatizanţi ai Partidului Poporului-Dan Diaconescu din judeţul Alba au asistat la ceremonia de lansare a candidaţilor PP-DD Alba la primării, consiliile locale şi consiliul judeţean.

Ceremonia a debutat cu intonarea Imnului de Stat a României http://www.youtube.com/watch?v=kqYCLYCQ2vs)   şi intonarea imnului electoral al PP-DD  (http://www.youtube.com/watch?v=Ro2d0E8rxWU).

În debut a luat cuvântul preşedintele PP-DD Alba, Cornel Comşa care a argumentat rolul esenţial al partidului creat în jurul lui Dan Diaconescu, spunând că după 1990 democraţia, în loc să expandeze oferindu-i fiecărui cetăţean dreptul de a-şi face auzită vocea, s-a inhibat, pasată între cele două găşti care s-au perindat la conducerea ţării: post-comuniştii şi post-securiştii. „În prezent, la alegerile din 2012, se intersectează gaşca post-comuniştilor lui Iliescu şi Năstase cu gaşca post-securiştilor, a serviciilor secrete, a lui Băsescu. Când îi văd pe aceşti oameni cu un pedigree pentr dominaţie, pentru „caşcaval” mă înfior. Fiecare dintre dumneavoastră trebuie să mergeţi acasă şi să transmiteţi în teritoriu că poporul român are dreptul la o voce care să fie auzită.  Importanţa votului dumneavoastră este mai mare acum decât a fost în ultimii 22 de ani.  Şi PP-DD este ultima supapă democratică din România. Dan Diaconescu este alături de fiecare candidat la primărie, consiliu local şi judeţean din  Alba, din România. Dacă Dan Diaconescu câştigă, înseamnă că poporul ia puterea” a concluzionat Cornel Comşa.

            Ulterior, vicepreşedintele Ion Marincaş a ţinut o scurtă cuvântare mobilizatoare.

            Pe scena casei de cultură au luat cuvântul pe rând, fiecare candidat la primăriile de oraşe şi municipii din Alba: Şerdean Pavel Dorin (Alba Iulia), Călin Radu (Aiud), Radu Roncea (Sebeş), Sorin Vasile (Cugir), Victor Bârlea (Abrud), Teodor Bărbat (Blaj), Ioan Cristian Joldeş (Baia de Arieş), Tiberiu Valentin Gog (Câmpeni), Vasile Emil Buciuman (Zlatna), Cornel Hălălaie (Teiuş), Horea Herţeg (Ocna Mureş) .

În cadrul ceremoniei, preşedintele Cornel Comşa  a prezentat invitaţia făcută concernului Shanghai Construction Group de a vizita Alba Iulia în perioada 25 mai-7 iunie a.c. pîn vederea  creării un master-plan pentru ambiţiosul proiect Alba Iulia 2020 – Capitală Culturală Europeană.(N.I.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Tichete Paşte 2024: Câți bani pot primi angajații, în plus, de sărbătorile pascale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Tichete Paşte 2024: Câți bani pot primi angajații, în plus, de sărbătorile pascale Chiar dacă bonusurile de Paşte nu sunt atât de populare ca primele de Crăciun, perioadă care coincide cu bilanţul unui an, există diverse forme de recompensare a angajaţilor care nu încarcă fiscal angajatorul. Cadoul în numerar de 300 lei este asimilat veniturilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea