Rămâi conectat

Ştirea zilei

Povestea cutremurătoare a tânărului de „nota 20”, membru al galeriei CSU Alba Iulia, care s-a sinucis din dragoste

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mihai Stoia01„Aş vrea să-mi fie cald, aş iubi dar nu mai am pe cine”, sunt cuvintele cutremurătoare lăsate pe hârtie, cu care tânărul  Mihai Stoia din Alba Iulia şi-a luat audio de la viaţă, dar şi de la cei dragi. Acesta a fost găsit spânzurat în această dimineaţă de către mama lui, în apartamentul în care s-a mutat în urmă cu câteva luni, în chirie.

Motivul principal pentru care şi-a pus capăt zilelor a fost o dragoste care nu i-a mai fost împărtăşită, deşi tânărul era descris de apropiaţi ca fiind un băiat ambiţios, care nu ar fi fost în stare de aşa ceva. Mihai era un suporter înfocat al echipei de baschet CSU Alba Iulia, duminică a fost la meciul disputat acasă împotriva echipei CSM Târgovişte, iar starea de spirit pe care o avea nu denota faptul că în sufletul lui ar putea exista un asemenea zbucium interior.

„Nu mă aşteptam la aşa ceva, era un om de nota 20. Un suporter înfocat al echipei CS Universitatea, la fel ca şi noi, restul membrilor din galerie. Ne pare nespus de rău pentru ceea ce s-a întâmplat şi transmitem condoleanţe familiei”, a spus liderul galeriei Gruppo Arnsberg, Bogdan Fântână. Mai mult decât atât, Mihai a fost şi în deplasare însoţit de iubita lui, la meciurile echipei CS Universitatea.

Acesta a lucrat pentru firma de cablaje auto „SEWS-R”din Alba Iulia, iar unii apropiaţi au spus că este posibil să fi rămas fără serviciu.

În zadar vecinii şi mama disperată au chemat o ambulanţă, tânărul nu mai respira. Criminaliştii au găsit apoi biletul de adio pe care băiatul îl lăsase apropiaţilor şi în care le descria ce chinuri sufleteşti a trăit de când fusese părăsit de tânăra pe care o iubea nespus. Povestea lor de dragoste a durat câteva luni, a fost presărată cu momente dramatice şi s-a terminat brusc.

Tânărul din Oarda a fost descris de vecini „un băiat respectuos”, fiind văzut chiar săptămâna trecută alături de prietena lui.

Sursa foto: Facebook.com


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Șoferiță de 21 de ani, din Vidra, prinsă la volan cu permisul suspendat: Polițiștii i-au făcut dosar penal

Ziarul Unirea

Publicat

în

Șoferiță de 21 de ani, din Vidra, prinsă la volan cu permisul suspendat: Polițiștii i-au făcut dosar penal O șoferiță de 21 de ani, din Vidra, a fost prinsă la volan cu permisul suspendat. Polițiștii din Câmpeni i-au făcut dosar penal. Citește și: Tânăr din Abrud, prins de polițiști MORT DE BEAT la volan: Avea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea