Rămâi conectat

Ştirea zilei

Posturile de inspector şcolar general adjunct din cadrul IȘJ Alba, scoase din nou la concurs. Dosarele de înscriere se depun până în 4 septembrie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

ISJ Alba01Cele două posturi de inspector şcolar general adjunct din cadrul IŞJ Alba au fost scoase iarăşi la concurs. Organizatorul competiţiei pentru ocuparea lor este Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice, probele urmând a fi susţinute la Bucureşti.

Profesorii ce doresc să se angreneze în concurs sunt aşteptaţi să depună un dosar de înscriere, până în data de 4 septembrie, la sediul IŞJ Alba.

Probele prevăzute de metodologie se vor desfăşura în perioada 16 septembrie – 5 octombrie. Cum la încercările precedente candidaţii din judeţul nostru nu au atins punctajele necesare obţinerii posturilor, sperăm ca situaţia să se remedieze de această dată.

În prezent deţinătorii celor două funcţii sunt Dan Cherecheş şi Cornel Sandu, ambii numiţi prin detaşare, în luna iunie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești Grădinițele din comuna Câlnic au fost dotate cu spații noi de joacă, a anunțat primarul Lucian-Tiberiu Bodea. Bucuria prichindeilor a fost pe măsură, aceștia fiind fascinați de căsuțele desprinse parcă din povești. Citește și: FOTO Loc de joacă ”ca în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea