Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Post de medic dentist, scos la concurs la Aiud, în cadrul Serviciului Public de Asistenţă Socială. DETALII

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

stomatologiPrimăria Municipiului Aiud organizează, în data de 16 februarie 2015,  concurs pentru ocuparea postului vacant, funcţie contractuală de execuţie (pe durată nedeterminată) de medic dentist din cadrul Serviciului Public de Asistenţă Socială – Compartiment Asistenţă Medicală. Concursul va avea loc la sediul Primăriei şi va consta în probă scrisă şi interviu.

Proba scrisă scrisă va avea loc în data de  16 februarie 2015, ora 10:00,  la sediul Primăriei Municipiului Aiud, iar interviul se susţine într-un termen de maximum 4 zile lucrătoare de la data susţinerii probei scrise.

Condiţii de participare:
– studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, respectiv studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de medic stomatolog/medic dentist;
– vechimea necesară în specialitatea studiilor absolvite: minimum 5 ani.

Dosarele de înscriere la concurs se depun la sediul instituţiei, până în data de 06.02.2015 inclusiv, ora 14:00 la Biroul Resurse Umane, Control Intern din cadrul Primăriei Municipiului Aiud.

Condiţiile de participare şi condiţiile de desfăşurare a concursului, bibliografia şi alte date necesare desfăşurării concursului se afişează la sediul Primăriei Municipiului Aiud şi pe site-ul aiud.ro.

Relaţii suplimentare se pot obţine la Biroul Resurse Umane, Control Intern din cadrul Primăriei Municipiului Aiud, camera 22, telefon  0258 861 310 interior 13.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat

Bogdan Ilea

Publicat

în

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat Un accident rutier s-a petrecut în data 25 aprilie, în Alba Iulia, zona Dedeman, între două mașini care s-au tamponat. Pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin cu două autospeciale, 1 ASAS și 1 EPA pentru asigurarea măsurilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea