Posibili manageri ai uzinelor cugirene

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Surse din cadrul UMC şi Fabrica de Arme Cugir ne-au făcut cunoscut faptul că în ultimele zile, directorul general al ROMARM Bucureşti, ing Vasile Crişan, a purtat discuţii cu unele cadre ale celor două societăţi cugirene pentru numirea pe funcţiile de manageri. Astfel, postul de manager general la UM Cugir ar putea fi ocupat de ing. Marin Morariu cel care actualmente deţine funcţia de director general adjunct. Dacă Morariu care îl va înlocui la conducere pe Nicolae Conţan este membru PDL, la Fabrica de Arme, se află în cărţi independentul Codruţ Cernea, inginer şef cercetare dezvoltare, cel care va primi mandat să-l înlocuiască în funcţia de director general pe democrat liberalul Horea Suciu. În ce priveşte eliberarea din administrator special de la UMC şi FAC Cugir a lui Radu Roşian şi numirea altei persoane pe această funcţie, nu s-a luat încă o decizie, urmând ca ministrul de resort să ia o hotărâre în acest sens.(C.P.)

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT
PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Comentarii

Pavel 15 septembrie 2011 at 21:22

Nu-i contest calitatiile de om ale domnului Maga, insa pentru o astfel de functie este necesara cunoasterea cel putin a unei limbi straine, deprinderi manageriale, o oarecare asprime careia ii lipseste dansului….dupa parerea mea s-a intins destul de mult pentru capacitatiile lui.

xxl 15 septembrie 2011 at 22:22

dupa cum prevesteam in comenturile la celalalt articol, s-a gasit inlocuitorul….. MAGA!!!
daca si el e manager…… atunci eu vorbesc chineza la perfectie.
la fel de bine cum si el vorbeste 7 limbi straine.

e trist ca astfel de personaje, cu reale calitati ascunse, ajung sa ne conduca.

universitaru' 15 septembrie 2011 at 22:38

ma intreb la ce „seral” a dobandit diploma de inginer dl. morariu.
de remarcat ascensiunea dumnealui care acum 4 azi se ocupa cu reviziile „pe hartie” la centralele termice de apartament, acum vreo 2 visa cu ochii deschisi la functia de viceprimar si vazandu-se cu portile cabinetului de vice inchise de catre justitia din romania (asa schioapa cum este) si-a gasit refugiul la uzina.
nu ma intelegeti gresit, nu e nimic rusinos sa muncesti, orice ai munci cinstit. dar, vorba d-lui PAVEL „s-a intins prea mult pentru capacitatile lui”

Comentariile sunt oprite