Rămâi conectat

Ştirea zilei

Posesorul unui mandat european de ARESTARE, emis de autorităţile austriece, identificat de polițiștii din Alba Iulia în urma unui control în trafic

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Polițiștii din Alba Iulia l-au identificat și reținut pe un bărbat care este posesorul unui mandat european de arestare emis de autoritățile judiciare austriece. Acesta a fost depistat cu ocazia unui control în trafic.

La data de 30 aprilie 2020, în jurul orei 13,00, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia, în timp ce acționau într-un filtru rutier pe strada Regimentul V Vânători din municipiu, au oprit un autoturism condus de un bărbat de 49 de ani, născut în România însă fără domiciliu pe teritoriul statului nostru.

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul era urmărit, în baza unui mandat european de arestare emis de autoritățile judiciare din Austria, pentru săvârșirea unor infracțiuni de fraudă.

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea