Portret de salvator: Cine este subofițerul-erou de la ISU Alba care, în timpul liber, a intervenit în accidentul de la Meteș și a salvat victimele încarcerate

Portret de salvator: Cine este subofițerul-erou de la ISU Alba care a intervenit în accidentul de la Meteș și a salvat victimele încarcerate

În data de 11 iulie, 2019, în jurul orei 22:30, în localitatea Meteș a avut loc un accident rutier între o autoutilitară și un autoturism, soldat cu 4 victime.

Plutonierul major Hărăguș Florin din cadrul ISU Alba se afla în trafic și a observat accidentul chiar în momentul producerii.

Acesta este unul din cei mai experimentați dispeceri ai inspectoratului. Fără să stea prea mult pe gânduri, acesta a evaluat situația de la fața locului și a apelat dispeceratul ISU Alba pentru a furniza toate datele necesare trimiterii forțelor la fața locului.

Imediat după aceasta s-a îndreptat spre mașina cu cei doi încarcerați, l-a liniștit pe șoferul care era foarte panicat, i-a transmis să oprească mașina și să ia contactul, moment în care ușile s-au deblocat și aceștia au putut fi scoși din autoturism.

După ce toate victimele au fost scoase din mașini, și-a luat trusa medicală din mașina proprie și a bandajat victimele (acestea prezentând traumatisme și hemoragii faciale) și a acordat primul ajutor medical până la sosirea forțelor de intervenție.

Domnul plutonier major Haraguș Florin nu consideră gestul său ca fiind unul ieșit din comun și crede că oricine ar fi făcut la fel.

Cu toate aceste, noi dorim să îi mulțumim pentru prezența de spirit de care a dat dovadă!

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Eu 12 iulie 2019 at 19:37

Felicitari.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...