Rămâi conectat

Ştirea zilei

Portret de salvator: Cine este subofițerul-erou de la ISU Alba care, în timpul liber, a intervenit în accidentul de la Meteș și a salvat victimele încarcerate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Portret de salvator: Cine este subofițerul-erou de la ISU Alba care a intervenit în accidentul de la Meteș și a salvat victimele încarcerate

În data de 11 iulie, 2019, în jurul orei 22:30, în localitatea Meteș a avut loc un accident rutier între o autoutilitară și un autoturism, soldat cu 4 victime.

Plutonierul major Hărăguș Florin din cadrul ISU Alba se afla în trafic și a observat accidentul chiar în momentul producerii.

Acesta este unul din cei mai experimentați dispeceri ai inspectoratului. Fără să stea prea mult pe gânduri, acesta a evaluat situația de la fața locului și a apelat dispeceratul ISU Alba pentru a furniza toate datele necesare trimiterii forțelor la fața locului.

Imediat după aceasta s-a îndreptat spre mașina cu cei doi încarcerați, l-a liniștit pe șoferul care era foarte panicat, i-a transmis să oprească mașina și să ia contactul, moment în care ușile s-au deblocat și aceștia au putut fi scoși din autoturism.

După ce toate victimele au fost scoase din mașini, și-a luat trusa medicală din mașina proprie și a bandajat victimele (acestea prezentând traumatisme și hemoragii faciale) și a acordat primul ajutor medical până la sosirea forțelor de intervenție.

Domnul plutonier major Haraguș Florin nu consideră gestul său ca fiind unul ieșit din comun și crede că oricine ar fi făcut la fel.

Cu toate aceste, noi dorim să îi mulțumim pentru prezența de spirit de care a dat dovadă!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești Grădinițele din comuna Câlnic au fost dotate cu spații noi de joacă, a anunțat primarul Lucian-Tiberiu Bodea. Bucuria prichindeilor a fost pe măsură, aceștia fiind fascinați de căsuțele desprinse parcă din povești. Citește și: FOTO Loc de joacă ”ca în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea