Ziarul Unirea
 

Portarul albaiulian Mihai Mincă, „mărul discordiei” între Vasile Miriuţă şi oficialii lui Dinamo!

Portarul albaiulian Mihai Mincă este “mărul discordiei” între antrenorul “câinilor” Vasile Miriuţă şi oficialii echipei Dinamo Bucureşti. Într-un articol publicat de Gazeta Sporturilor, se arată că fostul goalkeeper al formaţiei CFR Cluj este curtat de “principalul” grupării din “Groapă”, însă conducătorii dinamovişti nu sun de acord. Conform unor surse GSP, Vasile Miriuță pregătește transferul portarului Mihai Mincă (33 de ani), ultima dată la ACS Șirineasa, echipă din Liga a 3-a. Dacă nu va ajunge în “Groapă”, Mincă mai are o ofertă din prima ligă, de la Sepsi Sf. Gheorghe.

Antrenorul lui Dinamo îl cunoaște foarte bine pe goalkeeper din vremea când cei doi au colaborat la CFR Cluj. De altfel, Mincă a îmbrăcat tricoul ardelenilor până în august 2017, când la cârma lui CFR a venit Dan Petrescu. Atunci, Mincă a fost exclus din lot de Petrescu, fără a-i fi oferită vreo explicație, și a ajuns la Șirineasa liber de contract.

Miriuță vrea să-și blindeze postul de portar, după ce Penedo nu s-a prezentat la reunirea echipei, din pricina unor probleme de sănătate, panamezul fiind și în ultimele 6 luni. Astfel, Dinamo ar rămâne între buturi doar cu Laurențiu Brănescu (23 de ani) și Vlad Muțiu (22 de ani). “Da, am avut niște discuții cu domnul Miriuță. Aștept să văd ce se va întâmpla. Aș veni la Dinamo, mai ales că sunt jucător liber, nu mai am nici o legătură cu Șirineasa“, a declarat Mincă pentru GSP.ro.

Alexandru David, președintele lui Dinamo, a comentat informația într-o declarație exclusivă: “Sub nicio formă nu-l vom transfera pe Mincă. Avem portari și nu ne interesează să întărim acest post”.

Sursa: Gazeta Sporturilor

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...