Rămâi conectat

Sport

Porneşte la drum şi Liga a IV-a *Modificări pe băncile tehnice la Olimpia Aiud şi Euro Şpring

Dan HENEGAR

Publicat

în

Încet, încet echipele din judeţ angrenate în Liga a IV-a demarează pregătirile în vederea returului. Astfel, duminică va da startul antrenamentelor Şurianu Sebeş, echipa din „Arini” clasată pe locul al 4-lea cu 30 de puncte (la egalitate cu Olimpia Aiud). Deocamdată nu a „transpirat” nimic în privinţa modificărilor din efectiv, dar cu siguranţă că se vor înregistra transferuri, totul depinzând însă de strategia care va fi abordată în retur, în condiţiile examinării şanselor de promovare. Un lucru este sigur, achiziţionarea lui Cristian Bodea a intrat în impas în condiţiile în care Euro Şpring are pretenţii exagerate pentru acest nivel competiţional.
*Performanţa şi Mureşul – prolifice la transferuri
Se ştie deja că primele două clasate în ierarhie, Mureşul Vinţu de Jos (37 de puncte) şi Performanţa Ighiu (35 de puncte), văzute drept principalele contracandidate la accederea la barajul pentru Liga a 3-a au fost extrem de prolifice la nivelul achiziţionării de jucători. În schimb Olimpia Aiud, pe a cărei bancă tehnică va reveni Radu Andone, după experienţele petrecute la Industria Galda de Jos şi Rapid CFR Teiuş a pierdut jucători de valoare, respectiv P. Muntean şi Oniga (Mureşul), Vaidasigan şi Antonescu (Performanţa). „Olimpicii” au programată reunirea în ultima săptămână a lunii ianuarie, planurile de viitor depinzând de rezolvarea problemelor financiare şi asigurarea unui buget decent pentru retur. Luni, 19 ianuarie demarează preparativele sezonului de primăvară Mureşul Vinţu de Jos, fiind aşteptate „surprize” sub comanda antrenorului Mihai Manea, ce a programat cantonamentul centralizat începând din 6 februarie. Peste o zi, marţi, 20 ianuarie se înscrie la cuvând şi PerformanţaPerformanta Ighiu-Surianu Sebes48 Ighiu, condusă de un al ex-unirist, Adorian Himcinschi, ce a realizat 10 transferuri în această perioadă.
*Horea Ciucă – antrenor la Euro Şpring
Nou-promovata Euro Şpring a schimbat garda, antrenor fiind instalat Horea Ciucă (fratele lui Paul Ciucă, de la Industria Galda de Jos). În acelaşi timp, legiunea cugireană compusă din I. Marcu (antrenor), Posteiu şi Petruse nu va mai activa la Şpring în primăvară, reunirea fiind fixată pentru 25 ianuarie. Interesantă şi de urmărit va fi opţiunea antrenorului Ştefan Fogoroşi (fost la FC Miceşti în tur), care are câteva oferte reale şi de luat în calcul, de la câteva echipe din al 4-lea eşalon.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea