Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Polițiștii locali din Alba Iulia vor primi normă de hrană – câte 720 de lei în plus, pe lună, la salar

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Începând din această lună, polițiștii locali din Alba Iulia vor primi câte 720 de lei în plus la salar, sumă ce reprezintă norma de hrană plătită conform OUG nr. 65/2014 care prevede că, începând cu data de 1 ianuarie 2015, autoritățile administrației publice locale pot acorda acești bani, în limita bugetului aprobat, prin hotărâre de Consiliu Local.

Proiectul de hotărâre se află pe Ordinea de zi a ședinței CL Alba Iulia din data de 30 ianuarie a.c. și a fost inițiat de primarul municipiului, Mircea Hava care precizează: ”Motivarea este una foarte simplă și fundamentată întrucât natura muncii depuse și complexitatea activităților generează efort fizic și psihic prelungit, fapt pentru care angajaților poliției locale trebuie să li se asigure o hrană corespunzătoare, în raport cu eforturile de puse în procesul de instruire și de îndeplinire a misiunilor, condițiilor de mediu și alți factori specifici, în aceleași condiții acordate structurilor îndreptățite să beneficieze de o asemenea compensație”.

Banii vor fi acordați de la bugetul local, iar suma lunară poate să fie mai mică dacă persoana care o primește a fost în concediu medical, concediu fără plată sau concediu de studii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea