Polițiștii din Blaj împreună cu RAR, acțiune de verificare a stării tehnice a autovehiculelor. 24 de mașini verificate și 11 abateri contravenționale

O acțiune pentru prevenirea accidentelor rutiere provocate de starea tehnică necorespunzătoare a autovehiculelor, a fost organizată de către polițiștii din Blaj, împreună cu RAR-ul. Au fost verificate 24 de autovehicule și au fost sancționate 11 abateri de natură contravențională.

Poliţiştii din Blaj, împreună cu RAR –ul, au organizat o acţiune de prevenire a accidentelor rutiere provocate de starea tehnică necorespunzătoare a autovehiculelor. Au fost depistate două autoturisme care prezentau defecțiuni.

ELIT

La data de 2 septembrie 2020, poliţişti din Blaj, împreună cu specialişti din cadrul Registrului Auto Român – Alba, au organizat, pe raza municipiului Blaj, o acţiune pentru depistarea şoferilor care conduc, pe drumurile publice, autoturisme care nu îndeplinesc condiţiile tehnice pentru circulaţia în condiţii de siguranţă.

Cu ocazia acțiunii, au fost verificate 24 de autovehicule și au fost constatate și sancționate 11 abateri de natură contravențională, două dintre acestea pentru defecțiuni tehnice.

De asemenea, autoturismelor care prezentau defecțiuni le-au fost retrase certificatele de înmatriculare.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419