Rămâi conectat

Curier Județean

Polițiștii din Blaj împreună cu RAR, acțiune de verificare a stării tehnice a autovehiculelor. 24 de mașini verificate și 11 abateri contravenționale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O acțiune pentru prevenirea accidentelor rutiere provocate de starea tehnică necorespunzătoare a autovehiculelor, a fost organizată de către polițiștii din Blaj, împreună cu RAR-ul. Au fost verificate 24 de autovehicule și au fost sancționate 11 abateri de natură contravențională.

Poliţiştii din Blaj, împreună cu RAR –ul, au organizat o acţiune de prevenire a accidentelor rutiere provocate de starea tehnică necorespunzătoare a autovehiculelor. Au fost depistate două autoturisme care prezentau defecțiuni.

La data de 2 septembrie 2020, poliţişti din Blaj, împreună cu specialişti din cadrul Registrului Auto Român – Alba, au organizat, pe raza municipiului Blaj, o acţiune pentru depistarea şoferilor care conduc, pe drumurile publice, autoturisme care nu îndeplinesc condiţiile tehnice pentru circulaţia în condiţii de siguranţă.

Cu ocazia acțiunii, au fost verificate 24 de autovehicule și au fost constatate și sancționate 11 abateri de natură contravențională, două dintre acestea pentru defecțiuni tehnice.

De asemenea, autoturismelor care prezentau defecțiuni le-au fost retrase certificatele de înmatriculare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

RADARE de WEEKEND în județul Alba: Drumurile monitorizate de Poliţia Rutieră în perioada 20-21 aprilie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

RADARE de WEEKEND în județul Alba: Drumurile monitorizate de Poliţia Rutieră în perioada 20-21 aprilie 2024 Inspectoratul de Poliție Județean Alba a comunicat amplasarea radarelor pe drumurile din județ, în perioada 20-21 aprilie 2024. Citește și: Codul Rutier 2024: Trusa de prim-ajutor sau triunghiurile reflectorizante nu or să mai fie obligatorii pentru o anumită categorie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea