Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Polițiștii de la BCCO Alba Iulia au coordonat descinderi la traficanți de droguri din Vulcan

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul BCCO Alba Iulia și Hunedoara au efectuat în această dimineață mai multe descinderi în localitatea Vulcan din județul Hunedoara, într-un dosar de trafic şi consum de droguri.

Au fost percheziționate 4 locații și au fost eliberate 13 mandate de aducere. Patru dintre persoanele vizate aduceau droguri de risc (cannabis) din Olanda și le vindeau consumatorilor din localitate. De asemenea, se pare că învinuiții ar fi comis și mai multe furturi de obiecte electrocasnice, din Olanda, pe care le valorificau în România.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Cele 13 persoane vor fi duse la audieri al sediul BCCO Hunedoara.

UPDATE: Se pare că unul dintre capii grupării este fiul unui preot din Vulcan iar altul este fiul unui realizator de televiziune din Deva. Alături de cei doi, au mai fost ridicaţi doi complici şi nouă consumatori de droguri. Poliţiştii îi urmăreau de mai mult timp, dar i-au ridicat abia atunci când au strâns suficiente probe împotriva lor.

În urma audierilor de la sediul DIICOT Hunedoara cei 4 traficanți au primit mandate de arestare preventivă pe 29 de zile iar apărătorii lor au formulat recurs care va fi judecat de Curtea de Apel Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Legea mirosurilor te poate lăsa fără bani în portofel! Amenzi de 30.000 de lei pentru cei care stau la bloc pentru mirosul de mâncare gătită!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Legea mirosurilor te poate lăsa fără bani în portofel! Amenzi de 30.000 de lei pentru cei care stau la bloc pentru mirosul de mâncare gătită! Inițiatorii legii mirosurilor au explicat cum pot fi trași la răspundere cei care stau la bloc, în cazul în care ceilalți locatari se plâng de mirosul de mâncare gătită. Legea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea