Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Polițist din ALBA IULIA bănuit că a furat: A „uitat” ce era într-un autoturism în parcarea PROFI

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Polițist din ALBA IULIA bănuit că a furat: A „uitat” ce era într-un autoturism în parcarea PROFI

Un polițist din Alba Iulia este bănuit că ar fi sustras suma de 900 de lei dintr-o mașină ridicată din parcarea superamarket-ului Profi. Autoturismul persoanei păgubite ar fi fost ridicată din parcarea magazinului și transportată la sediul poliției, iar la înapoierea cheii acesta a constatat lipsa bunurilor.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

„Petentul a precizat că în data de 05.03.2020, după ce i-a fost ridicată maşina din parcarea magazinului Profi (zona stadion Alba Iulia) şi dusă spre sediul politiei, agenţii de investigaţii criminale au sustras mai multe bunuri personale din maşină în lipsa petentului, în lipsa vreunui martor sau avocat, astfel că, după ce i-a fost înapoiată cheia maşinii a constatat lipsa bunurilor, după care a reclamat-o procurorului de caz printr-o plângere si agenţilor de politie.

A mai precizat că, agentul N.R. a zis că îi aduce bunurile, ba chiar a şi venit cu bunurile în Arestul Alba pentru a le depune la cutia cu bunuri pe care o avea în arest, dar agenţii au refuzat să le primească în lipsa unui proces verbal, ba chiar a încercat să i le predea, pe care chiar în prezenţa agenţiilor supraveghetori de la arest le-a refuzat să le ridice, criticând lipsa celor 900 lei.

La data de 01/04/2020, procurorul de caz a răspuns plângerii sale referitoare la ridicarea bunurilor din maşină printr-o ordonanţă, respingându-i plângerea, însă la data de 01/04/2020, procurorul de caz nu avea cunoştinţă despre bunurile ridicate la data de 05/03/2020 din maşina sa, deoarece doar la data de 27/04/2020 au apărut bunurile în acte.

La data de 27/04/2020 s-a întocmit un proces verbal de îndreptare a erorii materiale prin care s-a încercat acoperirea infracţiunii comise de către agenţii de cercetare penala, astfel că la data de 12/05/2020 a formulat prezenta plângere, după care imediat i-au fost restituite în parte bunurile, fără ca el sa le ceară în vreo cerere, respectiv la data de 14/05/2020″, arată instanța.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Video | Nicolae Furdui Iancu, o viață închinată cântecului popular, ANIVERSAT la 45 de ani de carieră!

Bogdan Ilea

Publicat

în

Video | Nicolae Furdui Iancu, o viață închinată cântecului popular, ANIVERSAT la 45 de ani de carieră! Nicolae Furdui Iancu își aniversează 45 de ani de la începutul carierei sale, în seara de Paște, 5 mai, la TVR 1. Cântece, dansuri și multe surprize, atât pentru artist cât și pentru public urmează să fie prezentate […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea