Poliția rutieră Alba în acțiune – marți, peste 200 de şoferi au fost amendaţi iar 10 au rămas fără permis

Creşterea siguranţei circulaţiei pe drumurile publice este prioritatea poliţiştilor rutieri din judeţul Alba. Acţiunile organizate de Serviciul Rutier au continuat ieri, 26 ianuarie, cu una ce a avut drept scop prevenirea accidentelor rutiere datorate vitezei excesive. Peste 200 de şoferi au fost amendaţi, iar 10 au rămas fără permis.

 

ELIT

politisti rutieri Alba Potrivit IPJ Alba, “marți 26 ianuarie a.c., poliţiştii rutieri din judeţul Alba, sprijiniţi de poliţiştii de ordine publică, cu atribuţii pe poliţie rutieră, au desfăşurat o acţiune de a avut drept scop prevenirea accidentelor rutiere şi combaterea excesului de viteză.

 

Mihail David - 2020

Cu ocazia acestei acţiuni, pentru abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice, au fost aplicate 226 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 47.460 lei, din care 166 pentru depăşirea limitei legale de viteză. Doi şoferi au fost depistaţi conducând sub influenţa alcoolului, 8 s-au angajat în depăşiri neregulamentare, iar restul au fost sancţionaţi pentru alte abateri la regimul rutier.

 

Au fost reţinute 10 permise de conducere şi un certificat de înmatriculare şi au fost constatate 5 infracţiuni.”

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...