Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Poliția rutieră Alba în acțiune – marți, peste 200 de şoferi au fost amendaţi iar 10 au rămas fără permis

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Creşterea siguranţei circulaţiei pe drumurile publice este prioritatea poliţiştilor rutieri din judeţul Alba. Acţiunile organizate de Serviciul Rutier au continuat ieri, 26 ianuarie, cu una ce a avut drept scop prevenirea accidentelor rutiere datorate vitezei excesive. Peste 200 de şoferi au fost amendaţi, iar 10 au rămas fără permis.

 

politisti rutieri AlbaPotrivit IPJ Alba, “marți 26 ianuarie a.c., poliţiştii rutieri din judeţul Alba, sprijiniţi de poliţiştii de ordine publică, cu atribuţii pe poliţie rutieră, au desfăşurat o acţiune de a avut drept scop prevenirea accidentelor rutiere şi combaterea excesului de viteză.

 

Cu ocazia acestei acţiuni, pentru abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice, au fost aplicate 226 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 47.460 lei, din care 166 pentru depăşirea limitei legale de viteză. Doi şoferi au fost depistaţi conducând sub influenţa alcoolului, 8 s-au angajat în depăşiri neregulamentare, iar restul au fost sancţionaţi pentru alte abateri la regimul rutier.

 

Au fost reţinute 10 permise de conducere şi un certificat de înmatriculare şi au fost constatate 5 infracţiuni.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba

Unirea Ziarul

Publicat

în

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba Doi dintre cei 15 cuvioși și mărturisitori români propuși spre canonizare, proclamarea urmând să aibă loc anul viitor, când Biserica Ortodoxă Română aniversează un secol de la recunoașterea statutului de Patriarhie, au legătură cu judeţul Alba: arhimandritul Dometie Manolache, duhovnic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea