Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Poliția Română continuă să se modernizeze: Va intra în posesia a încă 200 de BMW-uri până la finalul anului 2023

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliția Română continuă să se modernizeze: Va intra în posesia a încă 200 de BMW-uri până la finalul anului 2023

La finalul lunii aprilie 2023, Inspectoratul General al Poliției Române a intrat în posesia a 100 de BMW-uri de la Automobile Bavaria, conform contractului încheiat între cele două părți.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Recent, Poliția Română a semnat un contract pentru încă 200 de autospeciale BMW. Conform surselor Bugetul.ro, autoturismele urmează să ajungă în dotarea instituției până la finalul acestui an.

„A fost semnat contractul pentru încă 200 de autoturisme. Nu le-am primit încă, urmează să le primim anul acesta”, au dezvăluit sursele Bugetul.ro.

Valoarea noului contract subsecvent este de 32.668.682 de lei, conform datelor existente în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP).

Achiziția de BMW-uri de către Poliția Română este parte a proiectului „Dezvoltarea unui sistem mixt mobil de monitorizare a traficului rutier privind încălcarea regulilor de circulație” și se face prin Programul Operational Infrastructura Mare – POIM.
Cantitatea maximă ce poate fi livrată conform acordului-cadru este de 600 de autoturisme complete.

Unde au ajuns primele 100 de autospeciale BMW

Primele 100 de BMW-uri au fost distribuite „atât în București, la Brigada Rutieră din cadrul Direcției Generale a Municipiului București, cât și în teritoriu, la toate unitățile de poliție rutieră din cadrul inspectoratelor de poliție județene, precum și la Brigada Autostrăzi din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române”, a transmis, la solicitarea Bugetul.ro, IGPR.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Programul băncilor de Paște 2024: Ce orar de funcționare au CEC BANK, BCR, Raiffeisen Bank, Banca Transilvania, BRD și ING Bank de sărbători

Bogdan Ilea

Publicat

în

Programul băncilor de Paște 2024: Ce orar de funcționare au CEC BANK, BCR, Raiffeisen Bank, Banca Transilvania, BRD și ING Bank de sărbători Mai multe bănci din România au un program special de interacțiune cu clienții în perioada sărbătorilor pascale.  CEC Bank CEC Bank a luat toate măsurile pentru ca, în zilele care sunt declarate […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea