Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

Poliţia municipiului Alba Iulia se va muta în clădirea vechii policlinici

Unirea Ziarul

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Poliţia municipiului Alba Iulia se va muta în clădirea vechii policlinici

Prin relocarea vechii policlinici, din 17 mai, în incinta spitalului din Alba Iulia, în clădirea de pe strada Muşeţelului ar urma să se mute Poliţia municipiului Alba Iulia, pe perioada în care clădirea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba se află în reabilitare.

În acest sens, consilierii judeţeni au aprobat constituirea dreptului de administrare în favoarea IPJ Alba asupra suprafeței utile de 619,42 mp din imobilul situat pe str. Mușețelului (Al. Vaida Voievod) nr. 2, precum și unele măsuri pentru funcționarea corespunzătoare a Comisiei Județene de Expertiză a Capacității de Muncă Alba.

Dreptul de administrare în favoarea IPJ Alba asupra spațiului respectiv se constituie pentru o perioadă de 2 ani. Astfel, se va schimba destinaţia din spaţiu pentru „cabinete medicale” în spațiu pentru „birouri”, pe o perioadă determinată. Majoritatea birourilor respective vor fi la etajul al II-lea şi câteva la etajul I.

De asemenea, ar urma să se aprobe constituirea dreptului de administrare în favoarea Casei Județene de Pensii Alba asupra suprafeței utile de 100,40 mp, situată la etajul I, pentru o perioadă nedeterminată. Destinația spațiului este de sediu al Comisiei Județene de Expertiză a Capacității de Muncă Alba.

Clădirea în care funcţionează IPJ Alba şi Poliţia municipiului Alba Iulia se reabilitează cu bani din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR). Deja mai multe structuri s-au mutat, de câteva luni, în vechiul mall din Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Au fost desemnați câștigătorii concursului „Prietenii pompierilor”: Peste 80 de elevi din Alba au participat în evenimentul educativ și sportiv organizat de ISU Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Au fost desemnați câștigătorii concursului „Prietenii pompierilor”: Peste 80 de elevi din Alba au participat în evenimentul educativ și sportiv organizat de ISU Alba Peste 80 de elevi din județul Alba au participat în evenimentul educativ, tehnico-aplicativ și sportiv, denumit „Prietenii pompierilor” care are ca obiective dezvoltarea capacităţilor de înţelegere şi de apreciere a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea