Rămâi conectat

Politică Administrație

PNL Alba organizează, joi, o masă festivă pentru 84 de dascăli: ”Este un eveniment întrerupt de reprezentanții PSD aflați la conducerea IȘJ”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Joi, 18 iunie 2015, ora 18.00, la Restaurantul Cetate din Alba Iulia, Partidul National Liberal Alba organizează o masă festivă pentru 84 de cadre didactice, din județul Alba, care si-au încheiat, in acest an școlar, activitatea la catedră.

Este un eveniment marca PNL, organizat de conducerea ISJ Alba, în perioada 2005-2012, dar care, din păcate, a fost întrerupt de reprezentanții PSD aflați la conducerea  ISJ  Alba, susțin liberalii, prin intermediul unui comunicat de presă.

Acest eveniment  este un mic gest prin care ne exprimăm recunoștința și respectul pentru cariera didactică și pentru eforturile dascălilor din întreaga lor activitate și, de aceea, considerăm că trebuie continuat.

La eveniment vor participa, co-președinții  PNL Alba, parlamentari, consilieri județeni, precum și profesori din Comisia de educație a PNL – inițiatori și organizatori ai acestui eveniment de-a lungul anilor.

Vom ciocni o cupă de șampanie, vom depăna amintiri, vor fi momente artistice și multe alte surprize plăcute care sperăm să facă din această întrunire un moment de neuitat.

Biroul de presa al PNL Alba

(V.N.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Grădiniță nouă la Sebeș, în cadrul Școlii Gimnaziale nr. 2: Câte grupe și ce capacitate urmează să aibă creșa

Bogdan Ilea

Publicat

în

Grădiniță nouă la Sebeș, în cadrul Școlii Gimnaziale nr. 2: Câte grupe și ce capacitate urmează să aibă creșa Un proiect de hotărâre din data de 15 aprilie, 2024, al primăriei Sebeș, prevede „Transformare imobil fostă centrală termică -Municipiul Sebeș, în Creşă”, ca nivel antepreșcolar în cadrul Școlii Gimnaziale nr 2. din Sebeș. Având în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea