Rămâi conectat

Politică Administrație

PNL a început strângerea de semnături pentru revocarea lui Călin Popescu Tăriceanu din funcţia de preşedinte al Senatului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Potrivit declarației prim-vicepreşedintelui PNL, senatorul de Alba Teodor Atanasiu, liberalii au început strângerea de semnături în rândul senatorilor pentru proiectul de hotărâre care vizează revocarea domnului Călin Popescu Tăriceanu din funcţia de preşedinte al Senatului.

E unul dintre obiectivele noastre să creăm o majoritate la Senat şi să schimbăm conducerea Senatului. Normal că am început să strângem semnături pentru proiectul de hotărâre în cadrul grupului de senatori ai PNL, urmând ca după aceea să ne adresăm şi altor senatori, sperând să facem o majoritate care să voteze pentru acest proiect de hotărâre”, a spus Atanasiu.

Domnia sa a menţionat că până în prezent au semnat şi o serie de parlamentari neafiliaţi care au fost prezenţi la şedinţa de plen de miercuri. Senatorul albaiulian a susţinut că revocarea preşedintelui Senatului ar putea avea loc săptămâna viitoare, menționând că doreşte ca numărul de semnături strânse pentru revocarea lui Tăriceanu să depăşească jumătate plus unu din numărul total al senatorilor. De asemenea, Atanasiu a mai afirmat că între motivele invocate pentru înlocuirea lui Călin Popescu Tăriceanu se numără faptul că, în urmă cu o săptămână, actualul preşedinte al Senatului a încuviinţat încălcarea regulamentului prin nealocarea unei poziţii de membru în Biroul Permanent al Senatului din partea PNL, conform algoritmului politic.

Biroul de presă al PNL Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Explozie a infracționalității economice în județul Alba în 2023: A crescut cu 13,7% față de anul precedent

Bogdan Ilea

Publicat

în

Explozie a infracționalității economice în județul Alba în 2023: A crescut cu 13,7% față de anul precedent În anul 2023 deși rata infracționalității a scăzut cu 1% față de anul 2022, a avut loc o creștere exponențială a infracționalității economice. Aceasta a crescut cu 13,7%, așa cum a precizat Comisar-șef de poliție, Florin Dogaru în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea