Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

PLR Alba vizează funcții de conducere atât la nivelul deconcentratelor din județ, cât și la nivel central

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Joi, 29 ianuarie, la sediul oraganizației PLR Alba a avut loc cea de a doua conferință de presă din 2015, la care a participat președintele organizației Ioan Lazăr și vicepreședintele liberal-reformatorilor, Radu Todoran

PLR Alba02Ioan Lazăr a anunțat că numărul secretarilor de stat din partea PLR în cadrul actualului guvern a ajuns astăzi la șapte, după numirile lui Cătălin Beciu în funcția de Secretar de Stat în cadrul Departamentul pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii din Ministerul Energiei și a lui Dana Varga, în funcția de consilier cu rang de secretar de stat la cancelaria primului ministru Victor Ponta.

Președintele PLR Alba a declarat că organizația pe care o conduce are propuneri pentru funcții publice la nivel central, precum cea de secretar de stat sau cea de președinte/vicepreședinte de agenție, unul dintre numele invocate în acest sens fiind cel al lui Radu Todoran.

La nivel județean, Ioan Lazăr susține că liberal-reformatorii vizează eventuale funcții la nivelul deconcentartelor, însă nu au avut încă loc niciun fel de negocieri cu colegii de coliție de la PSD Alba.

”Până astăzi nu am negociat cu conducerea PSD Alba niciun fel de post. Nu am fost chemat de conducerea PSD-ului la negocieri, nu știu dacă ei trebuiau să ne cheme, sau trebuia noi să solicităm o întâlnire în acest sens. Vom vedea ce ne va reveni nouă în urma negocierilor. Este posibil să obținem funcții la Electrica, unde avem secretar de stat, la Hidroelectrica sau la Cupru Min Abrud”, a explicat Lazăr.

Obiectivul PLR la alegerile parlamentare din 2016 este intrarea în parlament, iar orhanizația din Alba se află în plin proces de organizare a filialeor locale.

”Legat de activitatea organizației Partidului Liberal Reformator Alba, suntem în campanie de organizare a filialelor locale. Încercăm ca până la mijlocul anului să avem structuri în toate orașele și comunele din județ pentru a putea participa la alegerile locale și parlamentare din 2016. În prezent, PLR Alba are structuri în aproape toate localitățile din județ, în proces de definitivare aflându-se încă organizațiile de la Ocna Mureș, Aiud, Câmpeni și Roșia Montană. De asmenea avem organizații de tineret și de femei ”, a mai spus liderul PLR Alba.

Cu privire la situația aleșilor locali care au profitat de ordonanța migrației politice și au trecut la PLR la sfârșitul anului 2014, atât Ioan Lazăr cât și Radu Todoran și-au exprimat convingerea că aceștia nu își vor pierde funcțiile, așa cum se vehiculează în presă de către unii politicieni.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației.

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației. Grupul PPE, cea mai mare familie politică din Parlamentul European, salută simplificarea și relaxarea normelor Politicii Agricole Comune, ca urmare a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea