Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Plecări importante de la Performanţa Ighiu: Bănică, P. Muntean şi Potopea! Divizionara terţă, în catonament la Codlea, cu 14 jucători

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Portarul Nicuşor Bănică, fundaşul Adrian Potopea şi atacantul Paul Muntean s-au despărţit de Performanţa Ighiu, cei trei jucători venind la divizionara terţă de la Şurianu Sebeş în această iarnă fierbinte.

Aceste plecări intempestive au la bază neînţelegeri financiare în cazul lui N. Bănică şi P. Muntean, iar Potopea a anunţat că vrea să renunţe la activitatea fotbalistică.

Pentru a suplini plecarea importantă dintre buturi a lui Bănică, prima variantă a ighienilor este Marius Zăvoi (30 de ani), fost la FC Hermannstadt în toamnă, care s-au purtat negocieri ce se vor definitiva în această seară. Sâmbătă, este primul joc amical, cu divizionara terţă Olimpic Cetate Râşnov (Seria 1), la ora 11.00, la Râşnov. În ideea completării efectivului, sunt discuţii pentru împrumutul a trei juniori de la FC Hermannstadt.

*Armando Popescu: „Sunt dezamăgit!”

Cea mai importantă pierdere este a goalkeeperului Nicuşor Bănică, cel care în vara trecută a promovat cu Mureşul Vinţu de Jos, apoi a trecut în „Arini”, iar acum a acceptat să părăsească Şurianu, împreună cu „lotul” Armando Popescu. De altfel, joi seara, Bănică şi P. Muntean s-au pregătit cu liderul Ligii a IV-a.

Sunt dezamăgit dintr-un anumit punct de vedere, pentru că nu mă aşteptam. Este decizia lor, fiecare face cum crede de cuvinţă. Îi respect decizia lui Potopea, dacă doreşte să nu mai joace, în cazul lui Paul Muntean sunt 50 la sută dezamăgit, iar în ceea ce-l priveşte pe Bănică, dezamăgirea este de 1000 la sută„, a comentat Armando Popescu.

Sunt mutări care încurcă planurile grupării din Liga a 3-a, echipă ce pleacă astăzi în cantonament centralizat la Codlea, cu un efectiv compus din 14 jucători, absent fiind din motive medicale Ovidiu Turuş, dar şi Cornea – ce se pregăteşte cu Cetate Deva.

Consideraţi piese importante în proiectul iniţiat de Armando Popescu la Ighiu, cei trei au avut anumite neînţelegeri de natură financiară cu oficialii Performanţei şi au preferat să plece. Şi Inclănzan a fost la un pas să părăsească formaţia pregătită de Mihai Manea, dar s-a răzgândit, deşi avea propunere de la Metalurgistul Cugir, conform unor surse apropiate fundaşului.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo Sportivii CS Unirea Alba Iulia au obținut rezultate foarte bune la Campionatul Național de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la taekwondo, desfășurat în 19-21 aprilie la București. CS Unirea Alba Iulia a participat la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea