Rămâi conectat

Ştirea zilei

Play for May a debutat cu stângul. În lipsă de clienți organizatorul își înjură ”fanii” pe Facebook

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

*VEZI cum a sponsorizat Consiliul Local Alba, cu 5.400 de euro, un eveniment cu 20 de spectatori

Categoric președintele Asociației RYMA este urmărit de ghinion! După ”reprezentația” oferită recent în Consiliul Local când, cu ochii în lacrimi, a înduiașat aleșii în așa hal încât au mai ocolit o lege și au votat de trei ori, până a ieșit numărul necesar pentru acordarea sumei de 24.367 de lei (aproximativ 5.400 de euro) pentru organizarea Festivalului Play for May, ce să vezi: în prima zi a evenimentului organizatorul s-a trezit fără public!

Surpriză: nici măcar cei mai înfocați susținători – consilierii locali PNL Simone Albani și Gabriel Pleșa, nu au fost printre cei 20-30 de spectatori prezenți la evenimentul cultural sponsorizat cu larghețe din bugetul public.

Suntem de acord, este foarte frustrant să constați, după ce ai robotit zile în șir să organizezi un eveniment mare (4 zile de concerte cu trupe din ţară şi străinătate, expoziţii de pictură şi desen, jocuri şi concursuri, ateliere de percuţii, show chinologic, proiectări de filme, nu se fac pocnind din degete), dar de aici și până la a-ți înjura concetățenii pentru că nu au dorit să te onoreze cu prezența lor e cale lungă! Căci asta a făcut organizatorul festivalului, supărat că nu are spectatori: a postat pe rețeaua de socializare Facebook un mesaj cu textul:

Pentru toți cei care se tagg-uiesc prin poze pe la Art Cafe, Taverna și alte locații, bând bere, îmbrăcându-se și purtându-se ca niște rockeri: FUCK OFF!!! Probabil acum sunteți în aceeași poziție, vorbind despre aceleași nimicuri zilnice și sorbind aceeași halbă ieftină, plângându-vă că nu se întâmplă nimic în Alba Iulia, în timp ce la RYMA sunt 3 trupe rock pe scenă, una mai bună ca cealaltă. Dacă nici la ocazii nu gustați rockul live și vă zgârciți la banii de bilet, chiar nu merită să mai aducem trupe rock niciodată în Alba Iulia. „Mulțumim” pentru suport! Și încă o dată: FUCK OFF!!!!”.

Suntem curioși dacă mesajul le va ”merge la inimă” celor care indirect, prin voința darnicilor aleși locali, au sponsorizat evenimentul. Dacă nu, vă sugerăm să încercați data viitoare cu un text mai ”soft”, eventual scris cu ochii în lacrimi (în Consiliul Local Alba Iulia a funcționat!).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles” Georgiana Pavelescu, o tânără originară de pe Valea Sebeșului, județul Alba, a fost weekend-ul trecut ambasadoarea Cântecului Popular Românesc în cadrul evenimentului „Primăvara românească la Bruxelles”, eveniment prin care Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, continuă an de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea