Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Plafonarea adaosului comercial pentru 14 produse alimentare de bază, prelungită până la finalul anului

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Plafonarea adaosului comercial pentru 14 produse alimentare de bază, prelungită până la finalul anului

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat prelungirea măsurii de plafonare a adaosului comercial pentru anumite produse alimentare de bază sau produse agricole. Acest act normativ va fi în vigoare până la finalul acestui an, conform declarațiilor sale.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

„Am vorbit și de prelungirea Ordonanței cu plafonarea prețurilor la produsele agricole și alimentare. Am văzut cu ce propunere a venit statul francez, cu un acord pe 5000 de produse, noi am avut o Ordonanță care a vizat doar 14 produse, o vom prelungi această ordonanță până la sfârșitul anului și pe urmă și Ministerul Agriculturii cred că trebuie să intrăm într-o practică europeană, să avem un acord cu producătorii și cu retailerii”, a declarat premierul Marcel Ciolacu, sâmbătă, după ședința Consiliului Politic Național al PSD.

El a subliniat că, în paralel cu această măsură, trebuie să continue programul care vizează creșterea capacității de procesare a produselor alimentare în România, program care ar putea contribui la reducerea deficitului comercial, în special în domeniul produselor alimentare.

Cotele de adaos comercial pentru 14 categorii de produse alimentare au fost limitate începând cu 1 august, în urma unei Ordonanțe de Urgență aprobată de Guvern la data de 30 iunie, pentru o perioadă de 3 luni.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

De ce la Paște NU trebuie să urăm ”sărbători fericite” sau ”Paște fericit”?

Unirea Ziarul

Publicat

în

De ce la Paște NU trebuie să urăm ”sărbători fericite” sau ”Paște fericit”? Un episcop ortodox le-a explicat credincioșilor săi de ce nu se urează „Sărbători fericite!” de Învierea Domnului. Preasfinţitul Ambrozie, episcopul Giurgiului, a vorbit despre „păcatul” pe care-l fac unii credincioși în perioada pascală. „Mulţi dintre dumneavoastră v‑aţi împărtăşit cu trupul şi sângele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea