Pistă de bicicliști pe podul care susține vechile conducte de apă de peste râul Mureș de la Partoș – propunerea unui partid din Alba

Paul Voicu - Primar 2020

Un partid politic din județul Alba propune crearea unei piste de bicicliști pe podul care susține vechile conducte de apă de peste Mureș, de la Partoș, după ce râul a fost subtraversat cu conducte magistrale de alimentare cu apă potabilă, iar podul este acum  nefuncțional.

”Astăzi a avut loc o nouă ședință a filialei Alba Iulia a Pro România în care s-au discutat mai multe proiecte administrative și politice, pe care ne-am dori să le implementăm în perioada următoare.

ELIT

Unul dintre ele îi are ca beneficiari direcți pe cei care de voie, sau de nevoie, merg cu bicicleta și știu cât de ”bolnav” este, pentru ei, podul rutier peste râul Mureș de la Partoș.

Să nu uităm că râul Mureș a fost subtraversat cu conducte magistrale de alimentare cu apă potabilă, iar podul cu cele două conducte, peste apă, este acum doar de decor. Unul, din păcate, dezagreabil.

Mihail David - 2020

Credem că o investiție, care merită luată în calcul de administrația locală și de către consilieri, este crearea unei piste pentru bicicliști pe podul care susține vechile conducte de apă, astfel încât cei care practică sportul pe două roți să aibă ”propriul lor drum”.

Este o investiție care merită făcută, mai ales că este pe jumătate realizată și de care bicicliștii se vor bucura ani buni”, potrivit unei postări pe Facebook a partidului.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...