Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Pistă de bicicliști pe podul care susține vechile conducte de apă de peste râul Mureș de la Partoș – propunerea unui partid din Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un partid politic din județul Alba propune crearea unei piste de bicicliști pe podul care susține vechile conducte de apă de peste Mureș, de la Partoș, după ce râul a fost subtraversat cu conducte magistrale de alimentare cu apă potabilă, iar podul este acum  nefuncțional.

”Astăzi a avut loc o nouă ședință a filialei Alba Iulia a Pro România în care s-au discutat mai multe proiecte administrative și politice, pe care ne-am dori să le implementăm în perioada următoare.

Unul dintre ele îi are ca beneficiari direcți pe cei care de voie, sau de nevoie, merg cu bicicleta și știu cât de ”bolnav” este, pentru ei, podul rutier peste râul Mureș de la Partoș.

Să nu uităm că râul Mureș a fost subtraversat cu conducte magistrale de alimentare cu apă potabilă, iar podul cu cele două conducte, peste apă, este acum doar de decor. Unul, din păcate, dezagreabil.

Credem că o investiție, care merită luată în calcul de administrația locală și de către consilieri, este crearea unei piste pentru bicicliști pe podul care susține vechile conducte de apă, astfel încât cei care practică sportul pe două roți să aibă ”propriul lor drum”.

Este o investiție care merită făcută, mai ales că este pe jumătate realizată și de care bicicliștii se vor bucura ani buni”, potrivit unei postări pe Facebook a partidului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Delegație a Băncii Mondiale în vizită de lucru la Sebeș: Care a fost scopul întălnirii cu primarul Dorin Nistor

Bogdan Ilea

Publicat

în

Delegație a Băncii Mondiale în vizită de lucru la Sebeș: Care a fost scopul întălnirii cu primarul Dorin Nistor Timp de două zile, o delegație a Băncii Mondiale a fost în vizită de lucru la Sebeș, pentru a discuta cu primarul Dorin Nistor despre realizarea unei investiții teritoriale integrate în zona Sebeș-Vințu de Jos. În […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea