Pista de atletism a stadionului ”Cetate” va fi reabilitată: Primăria Alba Iulia a lansat achiziția publică a contractului

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Primăria Alba Iulia, prin Clubul Sportiv Municipal Unirea Alba Iulia a lansat achiziția publică pentru contractul ”Servicii de elaborarea documentației tehnice faza: Documentație de avizare a lucrărilor de intervenţii (D.A.L.I.), REABILITARE ȘI MODERNIZARE PISTĂ DE ATLETISM– CLUB SPORTIV MUNICIPAL „UNIREA” ALBA IULIA”.

În prezent, la stadionul municipal există o pistă de atletism amenajată cu 8 culoare de alergare. Pista de atletism existentă este realizată din tartan pe o infrastructură de beton. În momentul de față, tartanul de pe pista de atletism se află într-un stadiu avansat de uzură, deorece din anul 1982 nu s-au mai făcut lucrări de reparații. Apele pluviale băltesc pe suprafața pistei, deoarece nu este drenată sau dirijată suficient.

ELIT

În documentație se precizează că sistemul utilizat pentru realizarea suprafeței pistei va fi unul fabricat la șantier de tip in-situ, de origine poliuretanică, grosime min. 13 mm, impermeabil, certificat / aprobat de către IAAF.

Pentru sistemul de drenare al pistei se va utiliza un sistem de rigole prefabricate din beton polimerizat, rigole cu fantă ce asigură evacuarea apelor meteorice de pe suprafața pistei. Rigolele vor fi racordate la sistemul de canalizare existent.

Limitele exterioare ale pistei de atletism vor fi demarcate cu borduri prefabricate din beton pozat la exteriorul pistei, pe contur și pe laturile scurte ale terenului de fotbal.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419