Rămâi conectat

Actualitate

Piesele auto obtinute din dezmembrari: 4 Motive pentru care sa le alegi cu incredere

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Piesele auto obtinute din dezmembrari: 4 Motive pentru care sa le alegi cu incredere

De indata ce achizitionam un nou automobil, suntem perfect constienti de faptul ca investitiile nu se opresc aici daca luam in calcul si reviziile si eventual remedierea unor defectiuni ce vor aparea in timp. Masinile moderne sunt concepute in asa fel incat sa fie cat mai fiabile, insa din pacate uzura va fi cea care va avea intotdeauna ultimul cuvant de spus. Defectiunile masinii inseamna de cele mai multe ori costuri peste costuri, ce uneori pot chiar depasi cu usurinta posibilitatile noastre financiare de moment. In contextul dat, nu este de mirare faptul ca multi soferi cauta alternative mai accesibile prin care sa remedieze problemele aparute la diferite componente ale masinii. Acesta este de facto si unul dintre motivele ce au dus la o crestere semnificativa a popularitatii pieselor auto obtinute din dezmembrari.

Chiar daca o piese auto noua vine la pachet cu garantia unei bune functionari, acest lucru nu inseamna ca o piesa auto second-hand nu poate oferi aceleasi performante sau unele chiar mai bune decat o piesa auto noua (in special daca le comparam cu cele after-market). Astfel, in cele ce urmeaza, am pregatit pentru tine cateva motive pentru care sa alegi cu incredere piesele auto obtinute din dezmembrari.

Preturi mult mai accesibile

Unul dintre aspectele ce transforma aceste piese intr-o alegere atat de atractiva se datoreaza preturilor de achzitie mult mai accesibile. Spre deosebire de piesele auto noi, cele obtinute in urma dezmembrarilor, pot avea uneori un pret de achizitie redus la jumatate. Astfel, nu gresim absolut deloc daca afirmam faptul ca o piesa auto obtinuta din dezmembrari reprezinta un echilibru excelent intre calitate si pret.

Diversitate mare de produse

Piata pieselor auto obtinute din dezmembrari este atat de vasta incat sansele de a gasi chiar si cele mai rare componente auto sunt destul de mari. Astfel, daca ai nevoie de piese obtinute din dezmembrari pentru Honda, Mercedes, Chrysler sau orice alt model de masina, ai toate sansele de a regasi ceea ce ai nevoie, rapid si simplu pe www.dezmembrari-piese-auto.ro. Acest lucru te poate scuti de numeroase deplasari si indisponibilitati cu care poti fi surprins in mediul fizic.

Calitate exceptionala la un pret avantajos

Multi conducatori auto au evitat aceste piese din teama de a nu achizitiona produse ce au o calitate indoielnica avand in vedere ca fac parte din categoria celor second-hand. Ceea ce multi soferi nu stiu insa, este faptul ca aceste proces de dezmembrari nu inseamna doar extragerea propriu-zisa a unor componente auto, ci si testarea ulterioara intensa a acestora sub supravegherea unei echipe de experti.

Toate piesele de care ai nevoie, intr-un singur loc

Nu in ultimul rand insa, nu poate fi trecut cu vederea nici faptul ca un parc auto de dezmembrari auto este un loc unde vei putea regasi o varietate larga de componente special concepute pentru masina ta, pentru ca in cadrul acestor parcuri, sunt de foarte multe ori dezmembrate masini intregi. Avantajul este acela ca poti regasi tot ceea ce ai nevoie, intr-un singur loc, fara multiple deplasari.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România

Bogdan Ilea

Publicat

în

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România Duminică noaptea, Departamentul de Stat al Statelor Unite, a publicat un raport privind situația drepturilor omului în România. „Ministerul de Externe” al SUA” a discutat despre relația dintre partidele de guvernământ din România și hărțuirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea