Rămâi conectat

Actualitate

Pfizer vrea să crească PREȚUL vaccinurilor anti-COVID. Decizia, în mijlocul suspendării dozelor AstraZeneca

Ziarul Unirea

Publicat

în

Conducerea Pfizer au informat investitorii despre „oportunitatea semnificativă” de a crește prețurile vaccinului Pfizer-BioNTech, anunță Business Insider.

Vorbind la conferința virtuală Barclays Global Healthcare, doi oficiali ai companiei, – Frank D’Amelio, CFO și Chuck Triano, vicepreședinte senior pentru relația cu investitorii – au declarat că Pfizer va avea șansa de a crește prețurile pentru vaccin atunci când COVID se va trece din starea de pandemie la o situație endemică, conform Mediafax.

D’Amelio spune că odată cu reluarea „condițiilor normale de piață”, în timp, ar exista șansa ca firma să profite de oportunități dintr-o „perspectivă a cererii … și a prețurilor”.

Cei doi au adăugat că, pentru a rămâne protejați, oamenii ar putea avea nevoie de o a treia doză de vaccin pentru a consolida imunitatea și eficacitatea împotriva variantelor emergente de COVID.

În plus față de rapelurile anuale regulate, acest ciclu de vaccinare poate deveni o parte din noul normal.

„Credem că devine din ce în ce mai probabil să aibă loc o vaccinare anuală”, a spus D’Amelio, menționând că Pfizer nu a văzut pandemia sau acțiunile de vaccinare rezultate ca pe un eveniment singular.

Compania intenționează să crească numărul de doze de vaccin pe care le poate furniza până la sfârșitul lunii iulie, sporind capacitățile de producție și lanțul de aprovizionare.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori

Ziarul Unirea

Publicat

în

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori România intră în spaţiul Schengen cu frontierele aeriene (Air Schengen) și maritime începând de duminică, 31 martie. Secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a explicat ce înseamnă acest […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea