Rămâi conectat

Actualitate

UPDATE: Autocamion în flăcări la Petreşti

Bogdan Presecan

Publicat

în

Un incendiu la un autocamion a avut loc miercuri, 14 martie, în localitatea Petreşti. Pompierii militari ai Gărzii din Sebeş au intervenit începând cu ora 18.00 pentru stingerea flăcărilor care au cuprins maşina.

UPDATE raport ISU: „Garda de intervenţie Sebeş a fost solicitată să intervină, ieri, la ora 18.03, în loc. Petreşti pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autocamion, proprietatea lui Ş.M. Pompierii militari au intervenit cu o autospecială de stins incendii. Ca urmare a incendiului au ars instalaţia electrică, tabloul de siguranţe, jumătate din bordul autocamionului şi o parte din capitonajul cabinei. Pagubele produse se ridică la circa 5.000 lei, iar bunurile salvate au fost estimate la 80.000 lei. Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă un scurtcircuit electric.”

foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Prețul polițelor RCA, plafonat până în 30 septembrie 2024 – proiectul se află în dezbatere publică

Unirea Ziarul

Publicat

în

Prețul polițelor RCA, plafonat până în 30 septembrie 2024 – proiectul se află în dezbatere publică Ministerul Finanțelor pune în dezbatere publică proiectul elaborat de Autoritatea de Supraveghere Financiară, prin care reglementează soluția temporară de prelungire până la data de 30 septembrie 2024 a perioadei de aplicare a HG nr. 1326/2023 privind stabilirea tarifelor de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea