Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Petrecerea zilei de 1 Mai. Care este bugetul mediu alocat de români – STUDIU

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

1 Mai – Ziua Internaţională a Muncitorilor. Conform unui studiu MEDNET Marketing Research Center bugetul mediu alocat de român petrecerii zilei de 1 Mai este de 171,1 lei, fiind asemănător celui de anul trecut (179,9 lei). 

minivacantaPotrivit studiului, aproape jumătate dintre persoanele chestionate au declarat că alocă sub 200 de lei pentru petrecerea zilei de 1 Mai, şi doar 19,7% susţin că vor aloca un buget de 500 de lei sau mai mare pentru petrecerea zilei respective.

Cei mai mulţi dintre orăşenii chestionaţi în cadrul studiului au declarat ca vor petrece Ziua Muncii in localitatea de domiciliu, împreuna cu familia sau prietenii şi la tradiţionala „iarba verde”.

„Cu toate acestea, un procent de 7,6% dintre persoanele intervievate vor alege de 1 Mai destinaţii turistice din tara, dintre care 4,4% vor opta pentru destinaţii montane, 2,7% intenţionează să ajungă pe litoral si 0,5% într-o staţiune balneara”, reiese din studiul citat de business24.ro

De asemenea, cu ocazia mini – vacantei de 1 Mai, 1,5% dintre respondenţi vor pleca în străinătate în acest an.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Bărbatul care a agresat sexual o femeie în camera unui hotel din Alba Iulia, trimis în judecată

Unirea Ziarul

Publicat

în

Bărbatul care a agresat sexual o femeie în camera unui hotel din Alba Iulia, trimis în judecată Un agresor deosebit de periculos, care a violat o femeie în camra unui hotel din Alba Iulia, a fost trimis din nou în judecată. Incidentul a avut loc în noaptea de 29 spre 30 ianuarie 2024. Bărbatul a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea