Rămâi conectat

Monden-Clubbing

Petrecere de Ziua Îndrăgostiţilor în Club Stage din Alba Iulia cu DJ Sava şi Raluca

Dragoş Suciu

Publicat

în

DJ Sava si Raluca01DJ Sava şi Raluca vor concerta vineri, 14 februarie în Club Stage din Alba Iulia, petrecerea fiind organizată după concursul de la Casa de Cultură a Sindicatelor care va reuni bobocii câştigători, de la Balurile Bobocilor 2013, din judeţul Alba.

Invitaţii la Balul Balurilor 2014 sunt DJ Sava şi Raluca care vor concerta la miezul nopţii, dar tinerii şi îndrăgostiţii sunt aşteptaţi de la ora 22.00. La concursul balului se întrec 10 perechi de boboci.

Începând cu primăvara anului 2009 Raluka a început să colaboreze cu DJ Sava în vederea producerii unor discuri single Primele două cântece promovate: September și I Like the Trumpet au avut parte de aprecierea fanilor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

21- 23 iunie | Difffusion 2024, primul festival digital din istoria municipiului Alba Iulia. PROGRAM

Bera Larisa

Publicat

în

21- 23 iunie | Difffusion 2024, primul festival digital din istoria municipiului Alba Iulia. PROGRAM La Alba Iulia, va avea loc în perioada 21-23 iunie primul festival digital din istoria municipiului: difffusion. Evenimentul este semnul că la Alba Iulia s-a născut primul cluster din domeniul IT – AI3, au transmis organizatorii. Festivalul va fi o […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea