// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Peste 40 de apeluri de urgență primite de Salvamont în ultimele 24 de ore. Câte au fost în Alba

În ultimele 24 de ore, Dispeceratul Național Salvamont a primit 41 de apeluri de urgenţă, cele mai multe fiind pentru salvamontiştii din municipiul Braşov şi pentru cei din Sinaia. De asemenea, salvamontiştii au primit alte 29 de apeluri prin care se solicitau informaţii.

Salvamont România anunţă, sâmbătă dimineaţă, că în ultimele 24 de ore la Dispeceratul Naţional Salvamont s-au primit 41 de apeluri de urgenţă: zece apeluri pentru Salvamont municipiul Braşov, opt apeluri pentru Salvamont Sinaia, un apel pentru Salvamont Predeal, un apel pentru Salvamont Gorj, patru apeluri pentru Salvamont Prahova – Buşteni, un apel pentru Salvamont Mureş, un apel pentru Salvamont Harghita – Gheorgheni, un apel pentru Salvamont Caraş-Severin, un apel pentru Salvamont Borşa – Maramureş, un apel pentru Salvamont Alba, două apeluri pentru Salvamont Cavnic – Maramureş, două apeluri pentru Salvamont Sibiu, şapte apeluri pentru Salvamont Lupeni şi un apel pentru Salvamont Cluj.

De asemenea, salvamontiştii au primit şi 29 de apeluri prin care se solicitau informaţii privind starea pârtiilor din diferite zone montane.

Surse News.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419