Rămâi conectat

Curier Județean

Peste 300 de șoferi, SANCȚIONAȚI de polițiștii din Alba, într-o singură zi. 11 au devenit pietoni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Peste 320 de conducători auto au fost sancţionaţi, într-o singură zi, pentru abateri la regimul rutier. În ciuda condițiilor meteo, care ar fi presupus reducerea vitezei de circulație, 227 au apăsat prea tare pedala de accelerație și au depășit limita legală de viteză.

La data de 17 martie 2021, Serviciul Rutier Alba a organizat, pe raza întregului judeţ, o acţiune ce a avut ca scop prevenirea accidentelor rutiere datorate vitezei excesive.

Polițiștii au folosit 17 aparate radar care au fost amplasate în zonele identificate cu risc de producere a accidentelor datorate excesului de viteză.

În cadrul acestei acţiuni au fost depistaţi şi sancţionaţi contravenţional, 227 de conducători auto care au depăşit limita legală de viteză cu toate că circulația rutieră s-a desfășurat, ieri, sub avertizarea meteorologică de vreme rea, în condiții de ploaie.

Alţi 82 de conducători auto au fost amendaţi pentru alte abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Complementar sancţiunilor contravenţionale, poliţiştii au dispus măsura reţinerii permisului de conducere faţă de 11 conducători auto.

Reamintim:
Unul din trei accidente se produce din cauza vitezei, pe drumurile din afara localităților!

Viteza este una dintre principalele cauze de mortalitate, în ultimii ani.

Recomandăm:
Respectați regimul legal de viteză!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Metoda ”FOTOGRAFIA”, o nouă escrocherie face victime. Cum a fost păcălit un bărbat din Blaj

Unirea Ziarul

Publicat

în

Metoda ”FOTOGRAFIA”, o nouă escrocherie face victime. Cum a fost păcălit un bărbat din Blaj Mai mulți români au fost înșelați cu zeci de mii de euro prin metoda „Fotografia”, după ce au comandat din Germania. O nouă escrocherie face victime printre români. Mai multe persoane au rămas fără zeci de mii de euro în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea