Rămâi conectat

Curier Județean

Peste 230 de amenzi pentru viteză și șase permise de conducere suspendate de către polițiștii din Alba, în doar 24 de ore

Ziarul Unirea

Publicat

în

Polițiștii au acționat, ieri, 28 ianuarie, pentru combaterea excesului de viteză. Au fost amendați 237 de conducători auto care au depășit limita legală. Trei au rămas fără permis după ce au fost surprinși conducând cu o viteză care a depășit cu peste 50 de kilometri/oră limita maximă admisă.

Inspectoratul de Poliție Județean Alba a continuat seria acțiunilor pentru creșterea siguranței traficului pe arterele rutiere ale județului Alba.

Ieri, 27 ianuarie, 12 aparate radar au fost folosite în zonele identificate cu risc de producere a accidentelor cauzate de excesul de viteză și au fost identificați 237 de conducători auto care au depășit limita legală. Alți 100 de conducători auto au fost amendați pentru alte abateri de la normele legale privind circulația pe drumurile publice.

Au fost reținute 6 permise de conducere, din care 3 pentru depășirea limitei legale de viteză cu peste 50 de kilometri /oră, două pentru consum de alcool și unul pentru depășire.

A fost constatată o infracțiune de conducere sub influența alcoolului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea