Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Peste 21.500 de locuri de muncă vacante, la 17 iunie, în toată țara. În Cluj, cele mai multe, peste 3.000

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă arată că la data de 17 iunie 2015 sunt vacante, la nivel național, 21.599 locuri de muncă.

Potrivit ANOFM, judetele cu cele mai multe locuri de munca vacante sunt Cluj (3.123), Arad (1.288), Prahova (1.113), dar si Municipiul Bucuresti, cu 2.777 locuri de munca disponibile. Exista insa si judete in care numarul locurilor de munca vacante este unul redus, precum Suceava (38), Mehedinti (36), Caras-Severin (31) si Bacau (13).

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Persoanelor cu studii superioare le sunt oferite, la nivel national, 1.380 locuri de munca, pentru posturi precum: inginer mecanic, programator, proiectant inginer mecanic, inginer electronist transporturi/ telecomunicatii, consilier/expert/inspector/referent/economist in economie generala, medic specialist, contabil, etc.

Pentru cei cu studii medii, profesionale si lucratori necalificati sunt disponibile 20.219 locuri de munca, pentru urmatoarele pozitii: muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor; lucrator comercial, muncitor necalificat in industria confectiilor, manipulant marfuri, sofer autocamion/masina de mare tonaj, vanzator, casier, agent de securitate, etc.

Persoanele ce sunt interesate sa ocupe un loc de munca se pot adresa agentiilor teritoriale pentru ocuparea fortei de munca de domiciliu sau de resedinta, ale caror date de contact pot fi vizualizate pe site, la sectiunea contact AJOFM.

Sursa Avocatnet.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Instagram își ajustează algoritmul pentru a promova conținutul original: Modificări majore la funcția Reels

Bogdan Ilea

Publicat

în

Instagram își ajustează algoritmul pentru a promova conținutul original: Modificări majore la funcția Reels Conținutul original de pe aplicația de social media Instagram urmează să fie prioritizat, iar conținutul „furat” urmează să fie penalizat, în urma schimbărilor modului în care funcționează algoritmul.  O nouă schimbare a modului în care funcţionează algoritmul de recomandări al Instagram […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea