Rămâi conectat

Curier Județean

Peste 200 de persoane din Alba, amendate de polițiști cu peste 20.000 de lei: Nu au respectat măsurile de protecție indivinduală, măsura carantinării sau interdicțiile privind deplasarea

Ziarul Unirea

Publicat

în

Peste 200 de persoane din Alba au fost amendate de polițiști cu peste 20.000 de lei, în ultimele 24 de ore, pentru că nu au respectat măsurile de protecție indivinduală, măsura carantinării sau interdicțiile privind deplasarea.

Inspectoratul de Poliție Județean Alba a continuat activitățile de verificare a modului în care se respectă prevederile Legii nr 55 din 2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combatere a prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. Au continuat și controalele pe timp de noapte.

Sub coordonarea Instituției Prefectului, au fost desfășurate în sistem integrat, noi acțiuni de verificare cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului Covid 19.

În ultimele 24 de ore, la activitățile desfășurate au participat 150 de polițiști, polițiști locali, jandarmi, lucrători ISU, ITM, DSVSA precum și reprezentanți de la Protecția Consumatorului, Ministerului Sănătății și autorității publice locale.

Au fost verificate 160 de societăți comerciale/ persoane fizice autorizate, 159 mijloace de transport, din care 90 mijloace de transport în comun și au fost legitimate 2.346 de persoane.

Echipele de control au depistat și sancționat 196 de persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală, una pentru nerespectarea măsurii carantinării și 8 pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea.

Valoarea totală a sancțiunilor aplicate a fost de 21.345 lei.

Au fost organizate 11 acțiuni punctuale, pentru verificarea modului în care sunt respectate regulile de prevenire a răspândirii noului coronavirus și s-a acționat inclusiv în intervalul orar 23.00 – 05.00.

De exemplu, la Alba Iulia au fost verificate 90 de societăți comerciale și 139 de mijloace de transport, au fost legitimate 447 de persoane și au fost aplicate 67 de sancțiuni contravenționale confirm Legii 55/2020.

La Cugir au fost legitimate 47 de persoane și aplicate 14 sancțiuni conform Legii 55/2020.

Acțiunile de verificare a modului de respectare a regulilor privind prevenirea răspândirii noului coronovirus vor continua.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU la o locuință din Roșia Montană: Au intervenit pompierii din Abrud

Bogdan Ilea

Publicat

în

INCENDIU la o locuință din Roșia Montană: Au intervenit pompierii din Abrud Un incendiu a izbucnit într-o locuință din localitatea Roșia Montană: Intervin pompierii cu trei autospeciale. Detașamentul de pompieri Abrud intervine cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autopscară pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Roșia Montană. Secția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea