Peste 17.000 de lei puși ”la bătaie” de CJ Alba pentru promovarea potenţialului cultural-istoric al judeţului cu prilejul aniversării Centenarului Marii Uniri. Achiziție de servicii pentru crearea unui brand și a unui website

Consiliul Județean Alba face demersuri pentru punerea în valoare a potenţialului cultural-istoric al judeţului Alba cu prilejul aniversării Centenarului Marii Uniri. În acest scop a anunțat două achiziții prin cumpărare directă având ca obiectiv specific instituirea măsurilor de comunicare publică şi identitate vizuală pentru acţiunile şi manifestările privind implementarea Programului Alba-România 100.

Este vorba despre achiziţia serviciilor de creare brand, având o valoare estimată la 7.563 de lei (fără TVA) și achiziția serviciilor de creare website, cu o valoare estimată la 10.084 de lei (fără TVA), pentru care termenul limită de depunere a ofertelor este 31 martie 2017, criteriul de atribuire fiind ”oferta care satisface cel mai bine cerinţele autorității”.

INFORMARE COVID-19

Cei interesați pot găsi caietele de sarcini pe tite-ul CJ Alba, la secțiunea ”Achiziții publice”. Tot acolo vor fi publicate și răspunsurile la eventualele solicitări de clarificare din partea ofertanților.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...