Rămâi conectat

Ştirea zilei

Peste 16 tone de deșeuri din aluminiu, oprite de către Poliția de frontieră. Deșeurile urmau să ajungă la o firmă din București

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Marți, polițiștii de frontieră de la Giurgiu și comasari ai Gărzii de Mediu Giurgiu au blocat intrarea în România a unui TIR încărcat cu 16 tone de deșeuri din aluminiu. Șoferul care venea tocmai din Italia dorea să transporte încărcătura la o firmă din București, arată Poliția de Frontieră.

Românul în vârstă de 37 de ani a ajuns, marți la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, iar în documentele pe care le-a prezentat polițiștilor scria că transportă deșeuri din aluminiu.

Existând suspiciuni cu privire la legalitatea transportului respectiv, poliţiştii de frontieră au solicitat sprijin autorizat reprezentanţilor Gărzii Naţionale de Mediu de pe raza judeţului Giurgiu.

„În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că deşeurile, în cantitate totală de 16.440 kilograme, au fost încărcate din Italia, pentru o societate comercială din Municipiul Bucureşti, iar documentaţia de transfer prezentată de către şofer era incompletă”, se arată în comunicatul transmis, miercuri, de Poliția de Frontieră.

În urma controlului autoritățile nu au permis intrarea în țară a camionului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea