Rămâi conectat

Curier Județean

Peste 120 de persoane, sancționate de polițiștii din Alba, pentru nerespectarea măsurilor anti-COVID, în ultimele 48 de ore

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Polițiștii din Alba au depistat și sancționat 125 de persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală, 7 care nu au respectat restricțiile de deplasare și una care nu a respectat măsura carantinării, în ultimele 48 de ore.

Inspectoratul de Poliție Județean Alba a continuat activitățile de verificare a modului în care se respectă prevederile Legii nr. 55 din 2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Sub coordonarea Instituției Prefectului, au continuat, în sistem integrat, acțiunile de verificare cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, în scopul prevenirii răspândirii virusului Covid 19.

În ultimele 48 de ore au fost verificate 1246 de persoane aflate în carantină și 526 aflate în izolare și au fost organizate 28 de acțiuni punctuale în cadrul cărora au fost verificate 641 de persoane. Alte 111 persoane au fost verificate în cadrul altor activități desfășurate în contextul pandemiei.

Au fost controlate 79 de societăți comerciale/ persoane fizice autorizate, 82 de terase, restaurante, fastfood-uri, hoteluri și 73 de mijloace de transport, din care 21 mijloace de transport în comun.

Facem apel la cetățeni să respecte măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică, pentru a-și proteja propria sănătate și viață, dar și pentru a-i proteja pe toți cei din jur.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: „Ziua pământului” sărbătorită la Sebeș de elevi și preșcolari: Ateliere și diferite activități pentru conştientizarea protecției mediului și a biodiversității

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: „Ziua pământului” sărbătorită la Sebeș de elevi și preșcolari: Ateliere și diferite activități pentru conştientizarea protecției mediului și a biodiversității Ieri, 22 aprilie, aproape 1500 de elevi și preșcolari au primit ghivece și plante din partea municipalității, pentru a susține activitățile educative din „Săptămâna verde”. S-au organizat activități pentru conștientizarea protecției mediului, biodiversității și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea