Rămâi conectat

Curier Județean

Peste 12.000 de persoane din Alba, fără energie electrică din cauza unei avarii 

Dragoş Suciu

Publicat

în

Peste 12.000 de persoane din șaisprezece localități ale județului Alba au rămas, joi, fără energie electrică, după ce mai mulți copaci doborâți de vânt au căzut pe liniile de tensiune, mai multe echipe ale distribuitorului fiind în teren pentru a remedia situația.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Alba, maior Gheorghe Tristan Fogarași, a declarat, pentru ziarulunirea.ro, că 12.448 de consumatori din localitățile Oașa, Abrud, Ciuruleasa, Mogoș, Întregalde, Sohodol, Albac, Scărișoara, Gârda de Sus, Roșia Montană, Avram Iancu, Vidra, Vința, Curmătura, Poșaga și Ocoliș au rămas, joi, fără curent electric.

Avariile au apărut după ce pe firele de curent electric au căzut arbori doborâți de vânt, îmbibați cu precipitații, astfel de cazuri fiind semnalate în mai multe localități.

”Sunt afectate unsprezece linii, majoritatea de înaltă tensiune”, a declarat maior Gheorghe Tristan Fogarași. 

Mai multe echipe specializate ale distribuitorului de energie electrică se află în teren pentru a remedia defecțiunile.

 Județul Alba se află sub avertizare cod galben de vreme rea, meteorologii semnalând precipitații însemnate cantitativ, lapoviță, ninsoare și vânt puternic. 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO | AVARIE la rețeaua de distribuție a apei potabile din Alba Iulia, produsă de un constructor: Locuitorii de pe strada Alcala de Henares, fără apă marți

Ziarul Unirea

Publicat

în

AVARIE la rețeaua de distribuție a apei potabile din Alba Iulia, produsă de un constructor: Locuitorii de pe strada Alcala de Henares, fără apă marți O avarie s-a produs marți, 18 iunie 2024, la rețeaua de distribuție a apei potabile din Alba Iulia. Locuitorii de pe strada Alcala de Henares au rămas fără apă, până […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea