Rămâi conectat

Curier Județean

Peste 1000 de participanți sunt așteptați luni, 1 Iunie, la manifestările organizate la Cugir cu prilejul Zilei Copilului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Primaria, Consiliul Local si Casa de Cultura din Cugir au pregatit si in acest an o serie de manifestari menite sa marcheze ziua de 1 Iunie, ,,Ziua Internationala a Copilului”, eveniment la care sunt asteptati sa ia parte peste 1.000 de participanti.

ziua copilului cugirCa si in anii trecuti Casa de Cultura a intocmit un program de actiuni in aer liber cu multa miscare, amuzament, premii, dulciuri si o multime de surprize pentru cei mici. Timp de patru ore, copii, parinti si bunici pot fi prezenti luni, 1 iunie, incepand cu ora 15.00, pe bulevardul Alexandru Sahia pentru a participa impreuna la o suita de activitati menite sa marcheze acaestă manifestare atât de mult asteptată de cei mici și nu doar de ei.

Potrivit organizatorilor, programul va fi deosebit de atractiv si antrenant, constand in jocuri si concursuri precum: concurs de desene pe asfalt, (parcarea UPC-Catedrală), concurs pe biciclete, triciclete, trotinete, karturi, (între magazinul ,,Prichindel’’ – parcarea UPC). Tot pe artera de pe strada Alexandru Sahia, între Banca Transilvania și BRD va fi organizat ,,Târgul copiilor’’, în cadrul căruia cei mici vor vinde sau schimba între ei jucăriile pe care nu le mai folosesc sau de care sau plictisit. Organizatorii au pus la dispozitia copiilor baza sportiva a CSO Cugir, terenurile de sport de la cele doua colegii locale, sala de sport de la Scoala Gimnaziala nr. 3, Clubul Copiilor si Elevilor.

Timp de o oră (19.00-20.00), în fața Bisericii ,,Adormirea Maicii Domnului va avea loc un moment cultural artistic susținut de cercurile Casei de Cultură: teatru, canto și dans sportive. (Z.U.)

Constantin PREDESCU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea