Rămâi conectat

Curier Județean

Peste 100 de șoferi din Alba, testați pentru droguri și alcool. Amenzi de peste 49.000 de lei date de polițiștii și jandarmii din județ

Ziarul Unirea

Publicat

în

Polițiștii și jandarmii din Alba au dat amenzi de peste 49.000 de lei, într-o singură zi. Sute de persoane și autovehicule au fost verificate de oamenii legii.

Joi, 7 septembrie 2023, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta liniștea cetățenilor din județ.

În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate 483 de persoane și au fost verificate 363 de autovehicule.

Au fost constatate 236 de abateri de natură contravențională, majoritatea la normele legale privind circulația pe drumurile publice, care au fost sancționate cu amenzi în valoare totală de 49.265 lei. A fost retrase 4 certificate de înmatriculare, au fost reținute 5 permise de conducere și au fost constatate 13 infracțiuni.

Au fost efectuate 115 testări privind consumul de alcool și droguri.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Un bărbat care a tâlhărit o femeie din Aiud pe stradă, condamnat la închisoare cu suspendare

Unirea Ziarul

Publicat

în

Un bărbat care a tâlhărit o femeie din Aiud pe stradă, condamnat la închisoare cu suspendare Un bărbat în vârstă de 28 de ani din Aiud a fost condamnat la 2 ani și 2 luni de închisoare, cu suspendare sub supraveghere, pentru tâlhărie calificată. Călin T. a jefuit cu forța o femeie, în timp ce […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea