Rămâi conectat

Curier Județean

Peste 100 de autovehicule și 20 de societăți comerciale din Alba, verificate. Amenzi de peste 27.000 de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

În cadrul Planului de acţiune „Estival 2016”, poliţiştii din Alba Iulia au organizat o acţiune cu efective mărite ce a avut ca scop prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii publice pe raza municipiului reşedinţă de judeţ. Au fost verificate peste 100 de autovehicule şi 20 de societăţi comerciale şi au fost aplicate amenzi de peste 27.000 lei.  

Politia01La data de 28 iulie 2016, în intervalele orare 08.00 – 12.00, 16.00 – 20.00, Poliţia Municipiului Alba Iulia a organizat, pe raza municipiului, o acţiune cu efective mărite la care au participat poliţişti de la rutieră, ordine publică, investigaţii criminale şi de investigare a criminalităţii economice. Acţiunea a avut drept scop menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică precum şi prevenirea și combaterea infracțiunilor şi contravenţiilor.

Au fost verificate 110 autovehicule şi 20 de societăţi comerciale, iar pentru abateri de la normele legale au fost aplicate 117 sancţiuni contravenționale, în valoare de 27.635 lei, cele mai multe (100), la regimul rutier. Poliţiştii rutieri au reţinut două  permise de conducere şi au retras 4 certificate de înmatriculare.

Totodată, poliţiştii de investigaţii criminale au constatat o infracţiune în flagrant delict şi au identificat doi autori de furturi.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Parcul dendrologic „Dr. Ion Vlad” din Alba Iulia, printre cele mai bine cotate parcuri dendrologice din România: Pe ce loc se situează

Ziarul Unirea

Publicat

în

Parcul dendrologic „Dr. Ion Vlad” din Alba Iulia, printre cele mai bine cotate parcuri dendrologice din România: Pe ce loc se situează Parcul dendrologic „Dr. Ion Vlad” din Alba Iulia se situează printre cele mai bine cotate parcuri dendrologice din România, fiind al 6-lea cel mai frumos parc dendrologic din țară. Luna aprilie este momentul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea