Rămâi conectat

Cultură Educație

Peste 1.000 de elevi din mediul rural din Alba, sprijiniți de CJ Alba prin programul „Să vedem, să știm, să ne distrăm”

Bogdan Presecan

Publicat

în

Începând de astăzi și până la finalul lunii mai, circa o mie de copii din clasele  I-VIII ale şcolilor din mediul rural al județului Alba vor participa la nouă ediție a programului „Să vedem, să știm, să ne distrăm”, program educativ dedicat tinerilor organizat de Consiliul Județean Alba de mai mulți ani.

„Elevii vor avea ocazia, ca pe parcursul unei zile întregi, să viziteze Muzeul Naţional al Unirii și Sala Unirii, dar şi să participe la un spectacol al Teatrului de păpuşi „Prichindel” din Alba Iulia.

Costurile aferente transportului pentru elevi şi cadrele didactice însoţitoare sunt suportate de Consiliul Judeţean Alba, iar preţurile de intrare la obiectivele vizitate sunt reduse cu 50%, fiind negociate special pentru acest program.

Este un program dedicat copiilor din mediul rural, program prin care ei au ocazia de a veni la Alba Iulia şi a vizita Muzeul și Sala Unirii. Pot astfel să înveţe pe viu istoria judeţului nostru şi să se şi distreze puţin la Teatrul de Păpuşi. Deşi pentru noi poate părea ceva banal, pentru mulţi dintre aceşti copii este o ocazie unică”, a spus domnul Ion Dumitrel, Preşedintele CJ Alba

Ediţia din acest an a proiectului a demarat cu elevii din comunele Berghin, Ciugud, Cenade şi Valea Lungă”, se arată într-un comunicat remis presei de George Șinca, purtătorul de cuvânt al Consiliului Județean Alba.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Din cauza catastrofei de la BAC, patru licee din județul Alba nu vor mai putea organiza admitere în clasa a IX-a

Unirea Ziarul

Publicat

în

Din cauza catastrofei de la BAC, patru licee din județul Alba nu vor mai putea organiza admitere în clasa a IX-a, din anul viitor Din cauza promovabilității foarte proaste la sesiunile de vară și de toamnă ale examenului de bacalaureat din anul 2023, 4 licee din județul Alba nu vor mai avea dreptul să organizeze […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea